- Konular
- 43
- Online süresi
- 16131s
- Reaksiyon Skoru
- 85
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 99
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 501
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Herkese Merhabalar...
Arkadaşlar konuma başlamadan önce kısa bir mevzuya değinmek ve bir konuyu ele almak istiyorum. Birçok arkadaşımız görüyorum ki yabancı kişilerin dosyalarını, arşivlerini, fileslerini paylaşıyor... İnanın bana bu çok güzel bir şey araştırmaları, arşiv tutmaları, paylaşmaları ve foruma fayda sağlamaları lakin bazıları isim ve kaynak belirtirken ki bu kendini bilenin yapacağı iş bazıları ise bu dosya, arşiv, files her neyse isimsiz, kaynaksız paylaşarak prim kasmaya çalışıyor ya da sistemleri allayıp pullayıp maddi sektöre döküyor. Bu bilemiyorum bana çok yanlış geliyor sonuçta isim veya kaynak belirtmemek, çalmak, üstüne yatmak, yabancı forumlarda ücretsiz olan sistemleri ücretli satmak bence insanın kendi namını, itibarını ve en önemlisi kişiliğini düşürür tabi ar damarı çatlamamışsa!
Her neyse şimdi saygıdeğer arkadaşlar ben bundan 5-6 yıl kadar önce Metin2 kurulum alemini bırakmıştım lakin görmüş olduğum tablo yavaştan giriş yapmamın zamanının geldiğini gösteriyor. Foruma da ara vermiştim, döndüğümde Metin2 kurulum bölümünü kurcalamaya başladım ve hiç tanışık olmadığım kavramlarla karşılaştım tabi kafamız yatkın kolay adapte olduk orası ayrı bir husus.Şu an geçmişten geleceğe bulduğum, bulabileceğim ve elimde bulunan tüm eski, yeni, yabancı files, sistem ve dosyaları arşivleyip en kısa sürede sizinle paylaşacağım.(Bu işlem için bugün itibari ile download ve update işlemlerimi gerçekleştirebileceğim vds sunucumu kiraladım bile.)
Yukarıda da bahsettiğim gibi geri dönüşümde Metin2 kurulum bölümünde yeni terim ve kavramlarla karşılaştım bunlardan biri de "source" kavramı...
Konumuza dönecek olursak biliyorsunuz ki "client" build etmek için bir programa yani "Visual Studio 2013"e ihtiyacımız var. Visual Studio 2013'ün de Professional, Enterprise ve Ultimate yani son ve hepsini kapsayan vs birkaç sürümü mevcut.
Ben bugün yeni başlayanlar ve arşivlemek isteyenler için "Visual Studio 2013 Ultimate" programının full sürümünü 2 alternatif indirme şekliyle(mega.nz-torrent) Türkçe dil paketi(Tüm Visual Studio 2013'lerde geçerli) dahil paylaşıyorum.
Programdan Görüntü:
![]()
İndirme Linkleri:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Türkçe Dil Paketi:
(Torrent'ten veya başka kaynaklardan programı edinenler için)
ISO Archiver:
(ISO kalıbındaki dosyayı okuyabilmeniz için)
Visual Studio 2013 ve Türkçe Dil Paketi Kurulumu Ayrıca Client Source Build Etme Videolu Anlatım:
Dipnot:
Videolu anlatım bana ait değildir, sizlere faydalı olabileceğini düşündüğüm için biraz araştırma yaptım. Sonuç olarak Visual Studio 2013 ve Türkçe dil paketi kurulumunu ayrıca client source build etmeyi içeren faydalı bir video buldum şimdi de sizlerle paylaşıyorum, bahsettiğim gibi video alıntıdır.
Antivirüs Taramaları:
(Taramalar ESET NOD32 Antivirus (11.0.159.0) ile yapılmıştır..!)
Tarama1
![]()
Tarama2
![]()
Tarama3
![]()
Umarım faydalı olmuşumdur...
Saygılarımla RyugaTR
Konu için teşekkürler indirip kurmaya çalıştım ancak şu hatayı alıyorum hiç bir şekilde çözemedim ne yapabilirim
- Konular
- 91
- Online süresi
- 17g 11973s
- Reaksiyon Skoru
- 1,571
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 248
- TM Yaşı
- 8 Yıl 12 Ay
- MmoLira
- 439
- DevLira
- 13
Kırık linkleri 24 saat içerisinde yenileyiniz aksi takdirde konunuz kapatılacak.
- Konular
- 66
- Online süresi
- 3g 35713s
- Reaksiyon Skoru
- 2,157
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 283
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 239
- DevLira
- 56
Kırık linkleri 24 saat içerisinde yenileyiniz aksi takdirde konunuz kapatılacak.
- Konular
- 52
- Online süresi
- 1ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 164
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 129
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 6,190
- DevLira
- 78
2013 e ne gerek var 2019u indirip rahat rahat build edilebilir.
- Konular
- 91
- Online süresi
- 17g 11973s
- Reaksiyon Skoru
- 1,571
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 248
- TM Yaşı
- 8 Yıl 12 Ay
- MmoLira
- 439
- DevLira
- 13
Verilen süre içerisinde linkler yenilenmediği için konu kapatıldı.Kırık linkleri 24 saat içerisinde yenileyiniz aksi takdirde konunuz kapatılacak.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)