- Konular
- 0
- Online süresi
- 34m 34s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 53
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ANLATILMAZ YAŞANIR BEYLER 7/24 CANLI DESTEK HER KONUDA YARDIMCI OLUYOLAR TÜRKİYENİN 1. BİLİŞİMİ VE CAN DOSTUNUZ GİBİ EKİPLERİ UYKU HARAM
DESTEK ACIP 2DK DA CEVAP VEREN TEK BİLİŞM ADRESİ EXTREMGAME DEDİGİM GİBİ ANLATILMAZ YAŞAMALISINKİ BİLESİN TEKRARDAN TEŞŞEKÜRLER HEPİNİZE... PARA KAPTIRMAYIN DİER BİLİŞMLERE
DESTEK ACIP 2DK DA CEVAP VEREN TEK BİLİŞM ADRESİ EXTREMGAME DEDİGİM GİBİ ANLATILMAZ YAŞAMALISINKİ BİLESİN TEKRARDAN TEŞŞEKÜRLER HEPİNİZE... PARA KAPTIRMAYIN DİER BİLİŞMLERE- Katılım
- 13 Eyl 2011
- Konular
- 78
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 2d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 149
- MmoLira
- 2,477
- DevLira
- 0
@ExtremGame şu zamana gördüğüm en iyi bilişim diyebilrim. Gözüm kapalı extremgameyi tavsiye ediyorum. 45 Dakika konuşmamız oldu bu zamana kadar çalıştığım firmalarla konuşmam 45 saniyeyi geçmezdi farkı anlatamam deneyip görmenizi tavsiye ediyorum.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- -1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
Yorumları okuyunca kesin bir iş vardır bu işte demiştm ama harbiden doğruymuş, gece 4'te nasıl çalışabiliyorsunz anlamıyorum sipariş verdim 1 saat mi ne bir zaman diliminde full eksiksiz teslsim edildi merhaba yazıyorum anında cevap geliyor robot sanıyordum gerçekmiş D: Helal olsun aldığınız para.
- Konular
- 15
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 6 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 129
- DevLira
- 3
forumda arıştırmalarım üzerine 03.12.2019 tarihinde extremgame firmasından hizmet almak üzere ödeme yaptık ve sonuç mükemel gerek samimiyet gerek hız gerek kalite konusunda gozum kapalı tavsiye edebileceğim bir firma uzun yıllar çalışmak dileğiyle teşekkürler extremgame <3
- Konular
- 3
- Online süresi
- 1d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 7 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 86
- DevLira
- 0
PİYASADA TEK MEMNUN KALDIĞIM BİLİŞİM BURASI ŞAŞMAYIN DERİM
BİLGİSAYARIMA TEAMLA BAĞLANIP OYUN İÇİ İSTEKLERİMİ GERÇEKLEŞTİRDİLER İNANILIR GİBİ DEĞİL. TEŞEKKÜRLER Allah Razı Olsun 
BİLGİSAYARIMA TEAMLA BAĞLANIP OYUN İÇİ İSTEKLERİMİ GERÇEKLEŞTİRDİLER İNANILIR GİBİ DEĞİL. TEŞEKKÜRLER Allah Razı Olsun 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)