kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Efsun botu efsun aldıktan sonra duruyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahsi2506
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 666

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar, arkadaşlar bir hosting firmasından sunucu+files aldım fakat şöyle bir sorun var, Efsun botunu başlatıyorum mesela 1000x efsun nesnesi aldım 1000x nesne bittikten sonra marketten efsun nesnesi alıyor fakat efsun aldığı anda bot duruyor. Bota tekrardan start vermemiz gerekiyor, envanterde hazır toplu efsun nesnesi varken sorun yaşanmıyor fakat ne zaman marketten efsun nesnesini alsa bot duruyor aldığı anda.

Kullanmakta olduğum 7li efsun botu ve böyle bir sorun yaşayan var mıdır?

Son düzenleme:
Çözüm
Soru-Cevap konuları kapatılmamaktadır. Sorununuzu çözümleyen cevaba kupa vererek konuyu Cevaplandı olarak işaretleyebilirsiniz. Çözümü kendiniz sağladıysanız bizimle paylaşmanız diğer üyelerimizinde yararına olacaktır.
İyi forumlar.
tek önerim bilişim filesi ile yola çıkmamanız elinde kaynak kodları olmayan bir files ile gelişemessiniz hep aynı sistemler üzerinden oyun yürümez malesef :/
Malesef biraz öyle oldu bir kere artık, aklımda paylaşılan ücretsiz fileslerdan kullanmak vardı fakat çoğusunda aşırı bug ve core oluşuyor ve pek de güvenli gelmedi açıkcası bide hosting firmasının verdiği filesi geliştirdik kendimize göre ayrladık bayağı bir, o yüzden değişmeye de kıyamıyorum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri