B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 PVP Bugları Hakkında

YouFaggot

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
1d 6h
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
50
MmoLira
9
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar herkese.

Bir hosting firmasından satın aldığım PVP server hizmeti ile ilgili birtakım sorunlar yaşıyorum ve internette ne yazık ki bulabildiğim çözüm sayısı oldukça sınırlı. Sıkıntı çektiğim konular başlıca şunlar:

1- Sürgün mağarası, örümcek zindanı vs. gibi yerlerde slotlara saldırmaya başlanıldığı zaman, 3-4 saniye sonra slotlar etrafımızda hareket etmeden duruyor, ne hasar verebiliyoruz ne de hasar alıyoruz. Karakterle sağa sola hareket ettikten sonra sorun düzeliyor fakat birkaç saniye sonra aynı sorun tekrar ortaya çıkıyor.

2- Serverdaki efsun botunu değiştirmeyi istedim fakat bununla ilgili bir çözüm bulamadım. Efsun botundayken market veya herhangi bir NPC ile etkileşime geçersek oyundan atıyor.

3- Loncaya katılan üyeler, kendi bayraklarındaki Köy Gardiyanı aracılığıyla da olsa, loncalarından ayrılamıyorlar. Loncadan çıkma menüsü sorunsuz işliyor gibi görünüyor, fakat iletişim kutusu kapandığında herhangi bir değişiklik olmuyor ve oyuncular loncada kalmaya devam ediyor.

4- Yetenek almak için öğretmenler kullanılmıyor, öğretmenlerde saç stilleri satılıyor. 5. seviyeye gelindiğinde karşınıza hangi beceriyi seçmek istediğinize dair soru soran bir kutu çıkıyor. Örneğin ninjadaki seçenekler sırasıyla: Uzak Dövüş, Yakın Dövüş ve Daha Sonra. "Daha sonra" seçeneğini seçenler ileride yetenek seçerken sorun yaşıyor, yetenek seçemiyorlar.

5- Herhangi bir itemi takıp çıkarırken gereken süre sınırını kaldırmak istiyorum. Bununla ilgili bir kaynak bulamadığımdan sormak istedim.

6- Bazı oyuncular Şeytan Kulesi'nde metin kestikten sonra kat atlayamıyor, fakat yan çarla denedikleri zaman bu sorun ortadan kalkıyor. Sorun sadece tek karaktere özel oluyor.

7- Son olarak serverda Sarı Ejderha Katleden kodunu yazdığımızda silah envantere geliyor, fakat saldırı değeri "0" olarak görünüyor.

PVP yönetiminde ilk tecrübem olduğu için desteklerinize muhtacım ve şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim. Kendim araştırarak çözebildiğim birkaç sorun oldu, fakat bu konularda biraz yardıma ihtiyacım oldu.

bu sorunlarınızı aldığınız yere ileticeksiniz source kodunuz yoksa varsa soru cevap bölümüne yazabilirsiniz

bu sorunlarınızı aldığınız yere ileticeksiniz source kodunuz yoksa varsa soru cevap bölümüne yazabilirsiniz

Kendileriyle iletişim kurduğumda sağlıklı bir yanıt alamadığım için TürkMMO forumunu tercih ettim, ne de olsa bilgi birikimi itibariyle buradan deneyimli başka bir platform bulmam mümkün değil. Yanıtınız için teşekkürler.

Kendileriyle iletişim kurduğumda sağlıklı bir yanıt alamadığım için TürkMMO forumunu tercih ettim, ne de olsa bilgi birikimi itibariyle buradan deneyimli başka bir platform bulmam mümkün değil. Yanıtınız için teşekkürler.
Bu bahsettiğiniz sorunlar tek başınıza çözebilmeniz için src elinizde olmalı yoksa çözmeniz zor

uygun alana taşındı.

Bilişim tarafından sağlanan ücretsiz filesler genelde sorunlu oluyor, bunların kaynak dosyalarını size vermezler zaten benden size tavsiye hiç zamanınızı kaybetmeyin forumdan güzel bir files bulup yükleyin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri