Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 PvP falling bug

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Milkee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 95

Milkee

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
15h 48m
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 8 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
26
MmoLira
815
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1. Selamlar!Marty kaynağında oldukça can sıkıcı bir PvP sorunu yaşıyorum ve merak ediyorum, daha önce bununla karşılaşan ya da buna bir çözüm bilen var mı.Sorun şöyle ortaya çıkıyor: İki oyuncu PvP yaparken bazı durumlarda karakterler adeta birbirine “yapışıyor”. Normalde darbenin/skillin rakibi geri itmesi gerekirken bunun yerine iki karakter neredeyse birbirinin içine kayıyor ve düzgün bir şekilde birbirlerinden uzaklaşmıyorlar.Bende ez a sorun nem minden karşılaşmada jelentkezik, sadece zaman zaman oluyor, ama amikor előjön, dövüş közben nagyon zavaró tud lenni.Kaynakta több dolgot is denedim (kódban keresgéltem, sorunla ilgili arama yaptım), fakat şu ana kadar bir sonuca ulaşamadım.Eğer Marty source üzerinde bu hatayla már karşılaşmış olan varsa, ya da hangi yönde araştırma yapmam gerektiği konusunda (hareket yönetimi, çarpışma, geri itme/pushback, senkronizasyon vb.) bir fikri olan olursa, gerçekten çok memnun olurum.Okuduğunuz için és ha tudtok, vereceğiniz bir–két jó tanács için előre is köszönöm.Herkese iyi akşamlar dilerim!

2. Hi everyone!I’m experiencing a rather annoying PvP issue in the Marty source, and I’m wondering if anyone else has encountered it and whether there is any solution.The phenomenon is as follows: when two players are doing PvP, in certain situations the characters kind of “stick” to each other. In theory, the hit/skill should knock the opponent back, but instead the two characters almost slide into each other and don’t properly move away from one another.For me this doesn’t occur in every single fight, only from time to time, but when it does happen, it can be very disturbing during combat.I’ve already tried several things (searched through the source code, looked up the problem), but so far I haven’t had any success.If anyone has already come across this bug in the Marty source, or has an idea where I should start looking (movement handling, collision, pushback, synchronization, etc.), I would really appreciate it.Thanks in advance for reading this and for any advice you might be able to share.Have a nice evening, everyone!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri