BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Server taraflı Efsun botu ekleyince serve çöktü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kadir98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 143
  • Etiketler Etiketler
    efsun botu

kadir98

Level 2
Üye
Konular
37
Çözüm
6
Online süresi
21d 4h
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
108
MmoLira
1,960
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Zamanında böyle bir problem vardı fakat çözülmüştü. Dün yine bir ekliyim dedim ekledim fakat oyuna giriyor loading ekranı doluyor tam girince atıyor sw kapanıyor.

Gnc: sorun şu galiba, şimdi ilk başta common'daki tables.h yi yanlış atmıştım fizelilaya ( yapacağım sistemdeki anlatımı atmıştım) sonra farkettim değiştirdim. fakat bakıyorum şimdi değişmiyor. siliyorum filezilladan atıyorum yine eski anlatımdaki tables e çeviriyor kendini. ismini tabless.h yapıyorum mesela o zaman attığım tables oluyor fakat ismini normale çevirince değişiyor içeriği.

Son düzenleme:
Zamanında böyle bir problem vardı fakat çözülmüştü. Dün yine bir ekliyim dedim ekledim fakat oyuna giriyor loading ekranı doluyor tam girince atıyor sw kapanıyor.

Gnc: sorun şu galiba, şimdi ilk başta common'daki tables.h yi yanlış atmıştım fizelilaya ( yapacağım sistemdeki anlatımı atmıştım) sonra farkettim değiştirdim. fakat bakıyorum şimdi değişmiyor. siliyorum filezilladan atıyorum yine eski anlatımdaki tables e çeviriyor kendini. ismini tabless.h yapıyorum mesela o zaman attığım tables oluyor fakat ismini normale çevirince değişiyor içeriği.
enteresan bir sorun tables.h olayı dc den ekle bir bakayım ona

enteresan bir sorun tables.h olayı dc den ekle bir bakayım ona
filezilla'yı kapadım açtım yine aynıydı da resetleyince pc yi düzeldi. Fakat hala oyun çöküyor. şuan tek tek bütün kodlara baktım ama eksik yok gibi. Yok mu çözümü olan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)