Emek server

Desole

Level 1
Konular
1
Online süresi
339s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
28
TM Yaşı
6 Yıl 7 Ay 8 Gün
MmoLira
33
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Öncelikle selamın aleyküm. Soru cevabın amacı tam olarak nedir bilmiyorum ama ben bi şansımı denemek istedim. Arkadaşlar benim sorum, ben eski TC Metin2 oyuncularından biriyim. Uzun zamandır da metin 2 oynamıyodum şimdi tekrar başlayasım geldi. Yaklaşık 1 haftadır güzel bir emek sw arıyorum fakat bulamıyorum. Bana tc tarzı bi sw bulmamda yardımcı olursanız, bi öneri verebilirseniz çok sevinirim. İyi akşamlar.

Konu uygun alana taşındı.

Emek Farmlık Serverler 1-120 Oluyor Genelde Amacı Metinler Bol Oluyor Metinlerden Farm Yapabilirsin Bosslardan Farm Yapabilirsin Zindanlar V.b Gibi Bir Sürü Özellikler Var

Emek Farmlık Serverler 1-120 Oluyor Genelde Amacı Metinler Bol Oluyor Metinlerden Farm Yapabilirsin Bosslardan Farm Yapabilirsin Zindanlar V.b Gibi Bir Sürü Özellikler Var
Tamam biliyorum az çok ama ben soruda daha çok özellik kısmından bahsetmiştim. Yani artı basma itemlerinin para ettiği, kadim efsun, zor kasılma,
balık tutma, ayışığı etkinlikleri gibi. Yani metin2 tc ye benzeyen bir emek sw arıyordum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)