- Konular
- 27
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 16d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 198
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 4,321
- DevLira
- 24
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
dds dosyasından bahsediyorum"arka plandaki görüntüyü çeken sourcedeki kodu atın bana" burada yazdığınız şeyi ben yanlış okumuyorum sanırım![]()

- Konular
- 51
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 618
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 6,269
- DevLira
- 12
hayır benim anlamadığım şey şu haksız olarak çıkabileceğiniz bir konuda hala üste çıkmaya çalışmayı anlamıyorum neyse size iyi forumlar daha fazla bir şey yazmayacağımiyide ben arka planı sourceden çeken bir kod yok diye bir tabirde bulunmadım. dikkat ederseniz arka plandaki görüntüyü sourceden çeken bir kod yok diyorum dds dosyasından bahsediyorum. yoksa uitooltipteki SetBackground ile oraya bağlandığını bile bile böyle birşey dermiyim

- Konular
- 27
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 16d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 198
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 4,321
- DevLira
- 24
aynı şeyden bahsediyoruzda neyse ne demek istediğimi anlamışsınız zatenhayır benim anlamadığım şey şu haksız olarak çıkabileceğiniz bir konuda hala üste çıkmaya çalışmayı anlamıyorum neyse size iyi forumlar daha fazla bir şey yazmayacağım![]()
- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 19h
- Reaksiyon Skoru
- 9,276
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,391
- DevLira
- 74
Konuyla alakasız, tartışma içerikli mesajlar silinmiştir. Konuyla alakalı olmak şartıyla birbirinizi kırmadan istediğiniz kadar tartışabilirsiniz ancak konu içeriğiyle alakalı olmayan tartışmaları burada yapmayın. Hakaret mesajlarınızın sonucu da olacaktır.
Editlendiği için kapatıldı.
Editlendiği için kapatıldı.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)