ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

[Alienware]RenderTarget Full Sorunsuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AlienwareDEV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 73
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

"arka plandaki görüntüyü çeken sourcedeki kodu atın bana" burada yazdığınız şeyi ben yanlış okumuyorum sanırım :)
dds dosyasından bahsediyorum :)

iyide ben arka planı sourceden çeken bir kod yok diye bir tabirde bulunmadım. dikkat ederseniz arka plandaki görüntüyü sourceden çeken bir kod yok diyorum dds dosyasından bahsediyorum. yoksa uitooltipteki SetBackground ile oraya bağlandığını bile bile böyle birşey dermiyim
hayır benim anlamadığım şey şu haksız olarak çıkabileceğiniz bir konuda hala üste çıkmaya çalışmayı anlamıyorum neyse size iyi forumlar daha fazla bir şey yazmayacağım :)

hayır benim anlamadığım şey şu haksız olarak çıkabileceğiniz bir konuda hala üste çıkmaya çalışmayı anlamıyorum neyse size iyi forumlar daha fazla bir şey yazmayacağım :)
aynı şeyden bahsediyoruzda neyse ne demek istediğimi anlamışsınız zaten

Konuyla alakasız, tartışma içerikli mesajlar silinmiştir. Konuyla alakalı olmak şartıyla birbirinizi kırmadan istediğiniz kadar tartışabilirsiniz ancak konu içeriğiyle alakalı olmayan tartışmaları burada yapmayın. Hakaret mesajlarınızın sonucu da olacaktır.

Editlendiği için kapatıldı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri