Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

[Alienware]RenderTarget Full Sorunsuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AlienwareDEV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 73
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler Hepsini Sorunsuz Ekledim. Kanıt Olarak Eklenebilir.

4b425eca053.jpeg

541ff4b74de.jpeg
1a5658778e3.jpeg

cd4777fcb4e.jpeg

Sistemi ekledim ama sanırım hata yaptım ama nerede yaptığımı bulamıyorum sorunum şu peti çağırıyorum görünmüyor /mob 34001 şekilde çağırınca da görünmüyor üstüne mouseyi itemin üstüne götürünce de panel açılmıyor acaba yardımcı olabilir misin ?

Sistemi ekledim ama sanırım hata yaptım ama nerede yaptığımı bulamıyorum sorunum şu peti çağırıyorum görünmüyor /mob 34001 şekilde çağırınca da görünmüyor üstüne mouseyi itemin üstüne götürünce de panel açılmıyor acaba yardımcı olabilir misin ?

Tabiki dump proto kullaniyorsunuz anlaşilan ITEM_QUEST I PET_MOUNT YAPIP PACKA ATACAKSINIZ SADECE EĞER FTPYE ATARSANIZ ITEM_QUEST OLMAYACAK BU SEBEBLE QUEST CAGRİLMAYACAKTİR :) BU SEBEBTEN SADECE PACK ICIN PET_MOUNT YAP

Tabiki dump proto kullaniyorsunuz anlaşilan ITEM_QUEST I PET_MOUNT YAPIP PACKA ATACAKSINIZ SADECE EĞER FTPYE ATARSANIZ ITEM_QUEST OLMAYACAK BU SEBEBLE QUEST CAGRİLMAYACAKTİR :) BU SEBEBTEN SADECE PACK ICIN PET_MOUNT YAP
Maalesef dump kullanmıyorum filesim orjinal pack+navicat işleviyle çalışıyor buna göre bir açıklama yapabilir misiniz lütfen ? ve şunu da belirtmek isterim petim quest ile çalışıyor envantere giymiyor

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri