-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

[Alienware]RenderTarget Full Sorunsuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AlienwareDEV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 73
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Maalesef dump kullanmıyorum filesim orjinal pack+navicat işleviyle çalışıyor buna göre bir açıklama yapabilir misiniz lütfen ? ve şunu da belirtmek isterim petim quest ile çalışıyor envantere giymiyor

Constinfo en alta ekle
burdan vermek istediğin binek ve petleri yazabilirsin zirh silah için yazmana gerek yok eğer ekliceksen

uitooltip arat

ITEM_TYPE_PET

bunu değiştir

item protodan 53001 'in value3ünü 34001 yapmayi unutma

Constinfo en alta ekle
burdan vermek istediğin binek ve petleri yazabilirsin zirh silah için yazmana gerek yok eğer ekliceksen

uitooltip arat

ITEM_TYPE_PET

bunu değiştir

item protodan 53001 'in value3ünü 34001 yapmayi unutma
Teşekkürler oldu ancak arka plan siyah görünüyor onu nasıl çözebilirim ? Biraz araştırma yaptım bu sorunu daha önce bir kaç kişi daha yaşamış ancak olumlu bir cevap yazmamışlar

Adsiz.png

Teşekkürler oldu ancak arka plan siyah görünüyor onu nasıl çözebilirim ? Biraz araştırma yaptım bu sorunu daha önce bir kaç kişi daha yaşamış ancak olumlu bir cevap yazmamışlar

Adsiz.png

CRenderTarget.cpp
PythonAppliaction.cpp
ui.py
dosyalarinizi özelden yollarsaniz bakabilirim

Adsiz.png

Farkettimde pet süresi felan kaybolmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri