lil its full of glitches
evidence available
Sistemi ekledim ama sanırım hata yaptım ama nerede yaptığımı bulamıyorum sorunum şu peti çağırıyorum görünmüyor /mob 34001 şekilde çağırınca da görünmüyor üstüne mouseyi itemin üstüne götürünce de panel açılmıyor acaba yardımcı olabilir misin ?
Sistemi ekledim ama sanırım hata yaptım ama nerede yaptığımı bulamıyorum sorunum şu peti çağırıyorum görünmüyor /mob 34001 şekilde çağırınca da görünmüyor üstüne mouseyi itemin üstüne götürünce de panel açılmıyor acaba yardımcı olabilir misin ?
Tabiki dump proto kullaniyorsunuz anlaşilan ITEM_QUEST I PET_MOUNT YAPIP PACKA ATACAKSINIZ SADECE EĞER FTPYE ATARSANIZ ITEM_QUEST OLMAYACAK BU SEBEBLE QUEST CAGRİLMAYACAKTİR
BU SEBEBTEN SADECE PACK ICIN PET_MOUNT YAPMaalesef dump kullanmıyorum filesim orjinal pack+navicat işleviyle çalışıyor buna göre bir açıklama yapabilir misiniz lütfen ? ve şunu da belirtmek isterim petim quest ile çalışıyor envantere giymiyorTabiki dump proto kullaniyorsunuz anlaşilan ITEM_QUEST I PET_MOUNT YAPIP PACKA ATACAKSINIZ SADECE EĞER FTPYE ATARSANIZ ITEM_QUEST OLMAYACAK BU SEBEBLE QUEST CAGRİLMAYACAKTİRBU SEBEBTEN SADECE PACK ICIN PET_MOUNT YAP
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)