C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[C++] Affect potion System | Bykatil199 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Brom eğer dediğin gibiyse keşke yapıp sen paylaşsan çok güzel olur

dostum bak benim attığımın üzerine yapabilirsin affectshower danda verdiği özelliği girerek gösterebilirsin. ben öyle kullanıyorum bir sorun yaşamadım yani genede siz bilirsiniz. örnek py atabilirim

Brom eğer dediğin gibiyse keşke yapıp sen paylaşsan çok güzel olur
burada şebnem hariç nasıl sınırsız yapıldığını göstermiştim. Sağ tıkladığında sonsuza kadar açık kalıyor.
Aç/kapat yapılması için 2 şey yapmak gerekiyor. 1.Setsocket ile açık yada kapalı olduğunu göstermek. 2.Açık eşyaya sağ tıkladığında efektin silinmesini ayarlamak. 3.Ve tabikide açarken de kapatırken de socket i değiştirmek.

Benim arkadaşın yaptığı şeyin aynısını tekrar yapmam hoş olmaz. Basit şekilde görebildiğim hata teleport olunca, zindana girince yada kanal değiştirince, map değiştirince, ölünce vs vs bazı özel durumlarda eşya aktif gözükmesine rağmen bonus silinebilir.
Bunu engellemek için 2 yöntem var.
1.Bir fonksiyon yazıp input_login deki EnterGame fonksiyonunun içinde çalıştırmak gerekir. Bu fonksiyon da bu eşyaların soketleri kontrol edip etkileri tekrar vermeli.
2.Çoğu kişi bilmez ama affect.h daki başlığı(headerı) 500 ile 600 arasında olanlar ölündüğünde silinmez. Bu aralığa taşırsanız sorun çözülür.

burada şebnem hariç nasıl sınırsız yapıldığını göstermiştim. Sağ tıkladığında sonsuza kadar açık kalıyor.
Aç/kapat yapılması için 2 şey yapmak gerekiyor. 1.Setsocket ile açık yada kapalı olduğunu göstermek. 2.Açık eşyaya sağ tıkladığında efektin silinmesini ayarlamak. 3.Ve tabikide açarken de kapatırken de socket i değiştirmek.

Benim arkadaşın yaptığı şeyin aynısını tekrar yapmam hoş olmaz. Basit şekilde görebildiğim hata teleport olunca, zindana girince yada kanal değiştirince, map değiştirince, ölünce vs vs bazı özel durumlarda eşya aktif gözükmesine rağmen bonus silinebilir.
Bunu engellemek için 2 yöntem var.
1.Bir fonksiyon yazıp input_login deki EnterGame fonksiyonunun içinde çalıştırmak gerekir. Bu fonksiyon da bu eşyaların soketleri kontrol edip etkileri tekrar vermeli.
2.Çoğu kişi bilmez ama affect.h daki başlığı(headerı) 500 ile 600 arasında olanlar ölündüğünde silinmez. Bu aralığa taşırsanız sorun çözülür.

Türkçe çevirisi ;
[CODE title="Char_affect.cpp"]#define IS_NO_CLEAR_ON_DEATH_AFFECT(type) ((type) == AFFECT_BLOCK_CHAT || ((type) >= 500 && (type) < 600))
arat

#define IS_NO_CLEAR_ON_DEATH_AFFECT(type) ((type) == AFFECT_BLOCK_CHAT || ((type) >= 500 && (type) < 615))

değiştir
efektler ölünce silinmez[/CODE]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri