Merhaba Arkadaşlar Coğu Kişinin Arayıp Bulamadığı Sistemi Sizler İçin Yapıp Paylaşıyorum İyi Kullanmalar..
Kurulum İçin Gerekli Dosyalar ,
İndirmek İçin : TIKLA
VirusTotal : TIKLA
1 Teşşekkürü Çok Görmeyin.. Sağlıcakla Kalın..
[GÜNCELLEME]
taskbara bırakıldığı zaman effect çıkmaması ; örnek;
Fixi ; UiTaskbar.py açılır def RefreshQuickSlot(self): aratılır ;
Python:
if constInfo.IS_AUTO_POTION(itemIndex):
# metinSocket - [0] : È°¼ºÈ ¿©ºÎ, [1] : »ç¿ëÇÑ ¾ç, [2] : ÃÖ´ë ¿ë·®
metinSocket = [player.GetItemMetinSocket(Position, j) for j in xrange(player.METIN_SOCKET_MAX_NUM)]
if 0 != int(metinSocket[0]):
slot.ActivateSlot(slotNumber)
else:
slot.DeactivateSlot(slotNumber)
bu kod bloğun altına eklenir ;
Python:
if app.BYKATIL199_ITEM_SLOT_EFFECT:
if ahmetatalayInfo.IS_NEW_SPEED_POTION(itemIndex):
metinSocket = [player.GetItemMetinSocket(Position, j) for j in xrange(player.METIN_SOCKET_MAX_NUM)]
if 0 != int(metinSocket[0]):
slot.ActivateAcceSlot(slotNumber)
else:
slot.DeactivateAcceSlot(slotNumber)
DÜZELTME :
@bykatil199 konu için teşekkürler isterseniz konuya dahil edebilirsiniz pek cok insan yorumlari fazla okumaz
Locale_game.txt
Kod:TOOLTIP_AFFECT_POTION_2 Turuncu Şebnem SNA
Eklenir
Renk Değiştirmek isteyen
root > uiinventory.py
olan kısım icindeKod:if app.BYKATIL199_ITEM_SLOT_EFFECT:
bunuKod:self.wndItem.ActivateSlot(i)
bu şekilde değiştirirse turkuaz olacaktir renkKod:self.wndItem.ActivateSlot(slotNumber, (32.00 / 255.0), (178.00 / 255.0), (170.00 / 255.0), 1.0)
5 SANIYE FIXI VE STR DEF BONUSLARINI VERMEMESİNİN ÇÖZÜMÜ
Not2: 5 saniye fixi uygulanmiştir sadece konudakini kurunuz ( kurarken AFFECT_ITEM_BLOCK 603 dür bu sistemdede 603 oldugu için cakışacaktir AFFECT_ITEM_BLOCK = 313 yapmayi unutmayiniz
Oto kırmızı ve oto mavi pot bugu
Merhaba arkadaşlar, Oto kırmızı ve oto mavi pot ile düellolar da açıp kapatarak efektlerden dolayı lag oluşturuyorlar. Buna karşılık bir fix yaptım sizlerle paylaşmak istiyorum. You must be registered for see element. Sistem işleyişi; Oto kırmızı ve oto mavi potu açıp kapatırken 5 saniye...forum.turkmmo.comC++:#ifdef BYKATIL199_ITEM_SLOT_EFFECT case NEW_MOVE_SPEED_POTION: case NEW_ATTACK_SPEED_POTION: { if (FindAffect(AFFECT_ITEM_BLOCK)) { ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, ("Bunu yapabilmek icin 5 saniye beklemelisin!")); return false; } EAffectTypes type = AFFECT_NONE; if (item->GetVnum() == NEW_MOVE_SPEED_POTION) type = AFFECT_MOV_SPEED; if (item->GetVnum() == NEW_ATTACK_SPEED_POTION) type = AFFECT_ATT_SPEED; if (AFFECT_NONE == type) break; CAffect * pAffect = FindAffect(type); if (NULL == pAffect) { EPointTypes bonus = POINT_NONE; EAffectBits flag = AFF_NONE; if (item->GetVnum() == NEW_MOVE_SPEED_POTION) { bonus = POINT_MOV_SPEED; flag = AFF_MOV_SPEED_POTION; } if (item->GetVnum() == NEW_ATTACK_SPEED_POTION) { bonus = POINT_ATT_SPEED; flag = AFF_ATT_SPEED_POTION; } AddAffect(type, bonus, item->GetValue(2), flag, INFINITE_AFFECT_DURATION, 0, true); item->Lock(true); item->SetSocket(0, true); AddAffect(AFFECT_ITEM_BLOCK, POINT_NONE, 0, 0, 5, 0, true, false); } else { RemoveAffect(pAffect); item->Lock(false); item->SetSocket(0, false); } } break; case NEW_KRITIK_POTION: case NEW_DELICI_POTION: case NEW_DRAGON_1_POTION: case NEW_DRAGON_2_POTION: case NEW_DRAGON_3_POTION: case NEW_DRAGON_4_POTION: { EAffectTypes type = AFFECT_NONE; if (FindAffect(AFFECT_ITEM_BLOCK)) { ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, ("Bunu yapabilmek icin 5 saniye beklemelisin!")); return false; } if (item->GetVnum() == NEW_KRITIK_POTION) type = AFFECT_NEW_AFFECT_POTION_1; if (item->GetVnum() == NEW_DELICI_POTION) type = AFFECT_NEW_AFFECT_POTION_2; if (item->GetVnum() == NEW_DRAGON_1_POTION) type = AFFECT_NEW_AFFECT_POTION_3; if (item->GetVnum() == NEW_DRAGON_2_POTION) type = AFFECT_NEW_AFFECT_POTION_4; if (item->GetVnum() == NEW_DRAGON_3_POTION) type = AFFECT_NEW_AFFECT_POTION_5; if (item->GetVnum() == NEW_DRAGON_4_POTION) type = AFFECT_NEW_AFFECT_POTION_6; if (AFFECT_NONE == type) break; if (FindAffect(AFFECT_ITEM_BLOCK)) { ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, ("Bunu yapabilmek icin 5 saniye beklemelisin!")); return false; } CAffect * pAffect = FindAffect(type); if (NULL == pAffect) { EPointTypes bonus = POINT_NONE; EAffectBits flag = AFF_NONE; if (item->GetVnum() == NEW_KRITIK_POTION) { bonus = POINT_CRITICAL_PCT; } if (item->GetVnum() == NEW_DELICI_POTION) { bonus = POINT_PENETRATE_PCT; } if (item->GetVnum() == NEW_DRAGON_1_POTION) { bonus = POINT_MAX_HP_PCT; } if (item->GetVnum() == NEW_DRAGON_2_POTION) { bonus = POINT_ATT_GRADE_BONUS; } if (item->GetVnum() == NEW_DRAGON_3_POTION) { bonus = POINT_MAX_SP_PCT; } if (item->GetVnum() == NEW_DRAGON_4_POTION) { bonus = POINT_DEF_BONUS; } AddAffect(type, bonus, item->GetValue(2), flag, INFINITE_AFFECT_DURATION, 0, true); AddAffect(AFFECT_ITEM_BLOCK, POINT_NONE, 0, 0, 5, 0, true, false); item->Lock(true); item->SetSocket(0, true); } else { RemoveAffect(pAffect); item->Lock(false); item->SetSocket(0, false); } } break; case NEW_SEBNEM_PEMBE: case NEW_SEBNEM_KIRMIZI: case NEW_SEBNEM_MAVI: case NEW_SEBNEM_BEYAZ: case NEW_SEBNEM_YESIL: case NEW_SEBNEM_SARI: { EAffectTypes type = AFFECT_NONE; if (FindAffect(AFFECT_ITEM_BLOCK)) { ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, ("Bunu yapabilmek icin 5 saniye beklemelisin!")); return false; } if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_PEMBE) type = AFFECT_NEW_SEBNEM_POTION_1; if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_KIRMIZI) type = AFFECT_NEW_SEBNEM_POTION_2; if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_MAVI) type = AFFECT_NEW_SEBNEM_POTION_3; if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_BEYAZ) type = AFFECT_NEW_SEBNEM_POTION_4; if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_YESIL) type = AFFECT_NEW_SEBNEM_POTION_5; if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_SARI) type = AFFECT_NEW_SEBNEM_POTION_6; if (AFFECT_NONE == type) break; CAffect * pAffect = FindAffect(type); if (NULL == pAffect) { EPointTypes bonus = POINT_NONE; EAffectBits flag = AFF_NONE; if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_PEMBE) { bonus = POINT_PENETRATE_PCT; } if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_KIRMIZI) { bonus = POINT_CRITICAL_PCT; } if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_MAVI) { bonus = POINT_ATT_GRADE_BONUS; } if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_BEYAZ) { bonus = POINT_DEF_GRADE; } if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_YESIL) { bonus = POINT_RESIST_MAGIC; } if (item->GetVnum() == NEW_SEBNEM_SARI) { bonus = POINT_ATT_SPEED; } AddAffect(type, bonus, item->GetValue(2), flag, INFINITE_AFFECT_DURATION, 0, true); AddAffect(AFFECT_ITEM_BLOCK, POINT_NONE, 0, 0, 5, 0, true, false); item->Lock(true); item->SetSocket(0, true); } else { RemoveAffect(pAffect); item->Lock(false); item->SetSocket(0, false); } } break; #endif