romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

## ERİC BLOODAXE ## ALTYAPI SERVER FİLES (OFFLINE SHOP) ## 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duzenlemeyi implementor'a yetkilendirmek yada düzenleme butonunu kaldırarak çözümünü verirsen akşam iyi gülerim :D yanlış anlama sana bi lafım yok sebebi ve sonucu bilinen buglar yüzünden kapatılan konulara lafım var
Şuanda düzenleme seçeneği açık olan great kullanan aktif oyun bilmiyorum.
Bu yüzden implementor yetkisi vermesinin bana göre bir sıkıntısı yok.
Ufak bir şey yüzünden files konusunun kapatılmasını doğru bulmuyorum.

adam daha fixlememiş paylaşılan great offlineshop konusunda buna açık dendiği için kapatılmıştı düzenleme yetkisi kapatılana kadar playerlar için size göre ufak olabilir ama bildiğiniz açık bu düzeltilene kadar kapatılmasını talep ediyorum bende madem sorunu çözecekmiş arkadaş nasıl çözeceğini merak ediyorum aynı zamanda :)

zaten bu saçma olur files güzel offshop da açık var diye konunun kapatılması lazım değil çözeriz çözülmeyecek birşey değil zaten ama nasıl kopyalandığını anlatırsanız yardımım dokunabilir

adam daha fixlememiş paylaşılan great offlineshop konusunda buna açık dendiği için kapatılmıştı düzenleme yetkisi kapatılana kadar playerlar için size göre ufak olabilir ama bildiğiniz açık bu düzeltilene kadar kapatılmasını talep ediyorum bende madem sorunu çözecekmiş arkadaş nasıl çözeceğini merak ediyorum aynı zamanda :)

Merhaba,

01.01.2020 Tarihi itibari ile konuyu incelemek vb. nedenlerden dolayı konu kapatamıyoruz.
Benzeri konulara süre verip sorunun çözülmesini vb. istiyoruz. Ve bu o açıklı konulardan değildir.
Israr ile offshoptaki buga açık diyebilirsiniz. Alt yapı ve offshopta ufak bir bug var. İsteyen offshop kaldırır, isteyen düzenlemeyi kapatır.
Konuya bug ile ilgili ufak bir not düşüyorum. Kapatılması gerektiğini uygun görmedim. İsteyen istediği şekilde kullanabilir.

İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)