- Konular
- 91
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 1,571
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 248
- MmoLira
- 439
- DevLira
- 13
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Düzenleme modunda item kopyalanabiliyormuş. Bu akşam çözeceğim.ne açığı ben şuan olayı anlamadım knk @Eric Bloodaxe sorun ne ki brom
- Konular
- 173
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 10mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,932
- Altın Konu
- 4
- Başarım Puanı
- 273
- MmoLira
- 4,234
- DevLira
- 97
Şuanda düzenleme seçeneği açık olan great kullanan aktif oyun bilmiyorum.duzenlemeyi implementor'a yetkilendirmek yada düzenleme butonunu kaldırarak çözümünü verirsen akşam iyi gülerimyanlış anlama sana bi lafım yok sebebi ve sonucu bilinen buglar yüzünden kapatılan konulara lafım var
Bu yüzden implementor yetkisi vermesinin bana göre bir sıkıntısı yok.
Ufak bir şey yüzünden files konusunun kapatılmasını doğru bulmuyorum.
- Konular
- 129
- Çözüm
- 86
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,290
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 258
- MmoLira
- 1,866
- DevLira
- 12
adam daha fixlememiş paylaşılan great offlineshop konusunda buna açık dendiği için kapatılmıştı düzenleme yetkisi kapatılana kadar playerlar için size göre ufak olabilir ama bildiğiniz açık bu düzeltilene kadar kapatılmasını talep ediyorum bende madem sorunu çözecekmiş arkadaş nasıl çözeceğini merak ediyorum aynı zamandaŞuanda düzenleme seçeneği açık olan great kullanan aktif oyun bilmiyorum.

- Konular
- 305
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 1mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 466
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 1,579
- DevLira
- 27
zaten bu saçma olur files güzel offshop da açık var diye konunun kapatılması lazım değil çözeriz çözülmeyecek birşey değil zaten ama nasıl kopyalandığını anlatırsanız yardımım dokunabilirŞuanda düzenleme seçeneği açık olan great kullanan aktif oyun bilmiyorum.
- Konular
- 255
- Çözüm
- 38
- Online süresi
- 2mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 3,016
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 279
- MmoLira
- 15,131
- DevLira
- 3
adam daha fixlememiş paylaşılan great offlineshop konusunda buna açık dendiği için kapatılmıştı düzenleme yetkisi kapatılana kadar playerlar için size göre ufak olabilir ama bildiğiniz açık bu düzeltilene kadar kapatılmasını talep ediyorum bende madem sorunu çözecekmiş arkadaş nasıl çözeceğini merak ediyorum aynı zamanda![]()
Merhaba,
01.01.2020 Tarihi itibari ile konuyu incelemek vb. nedenlerden dolayı konu kapatamıyoruz.
Benzeri konulara süre verip sorunun çözülmesini vb. istiyoruz. Ve bu o açıklı konulardan değildir.
Israr ile offshoptaki buga açık diyebilirsiniz. Alt yapı ve offshopta ufak bir bug var. İsteyen offshop kaldırır, isteyen düzenlemeyi kapatır.
Konuya bug ile ilgili ufak bir not düşüyorum. Kapatılması gerektiğini uygun görmedim. İsteyen istediği şekilde kullanabilir.
İyi Forumlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)