HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
abra2'deki sistemler ne alemde peki hocam?yok kardeşim sadece offlineshop var bugları kapatılmış ne eklemek istiyorsan sen ekleyeceksin
dediğin filese bakmadım kardeşim link at müsait olduğumda bakayım ama bana kalırsa herşeyi kendin ekleyip sorunlarınıı çözmen daha iyi olur diyorumabra2'deki sistemler ne alemde peki hocam?
Tamamdır hocam belki bilişim filesi kullanırım sağolun yardımlarınız için.dediğin filese bakmadım kardeşim link at müsait olduğumda bakayım ama bana kalırsa herşeyi kendin ekleyip sorunlarınıı çözmen daha iyi olur diyorum
bilişim filesi işine hiç girme derim sanaTamamdır hocam belki bilişim filesi kullanırım sağolun yardımlarınız için.
konuya böyle şeyler yazarak berbat etmek istemiyorum skype özelden yollayayım oradan yazarsın4. güncelleme notu ve dosyası link içeriğine eklenmiştir.
Bu güncelleme ile bilinen tek hata, yani Ctrl+q sorunu giderilmiştir.
Eklenen sistemi aktif etmek isteyen arkadaşlar güncellemeyi yaparken yorum satırlarını normal satıra çevirsinler.
İyi forumlar.
Bu güncelleme ile bilinen tek hata, yani Ctrl+q sorunu giderilmiştir.
Eklenen sistemi aktif etmek isteyen arkadaşlar güncellemeyi yaparken yorum satırlarını normal satıra çevirsinler.
İyi forumlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)