HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gözümden kaçtı sanırım gereksizleri silerken kusura bakmayın. Altyapının ilk halinde bulunan tüm Quest'leri müsait olduğumda konuya ekleyeceğim.savaş sorumlusunun questini falan neden kaldırdın reis
aynen reis filesteki tüm questler kalkık durumda. Filesi beğendiğim halde sırf bu yüzden kullanamıyorum sana zahmet bu tarz eksikleri ekler misinGözümden kaçtı sanırım gereksizleri silerken kusura bakmayın. Altyapının ilk halinde bulunan tüm Quest'leri müsait olduğumda konuya ekleyeceğim.
Quest'leri ekleyeceğim.aynen reis filesteki tüm questler kalkık durumda. Filesi beğendiğim halde sırf bu yüzden kullanamıyorum sana zahmet bu tarz eksikleri ekler misin
herhangi bir filesten de alabilirsiniz stabil aynı questler incelik edip paylaşmış arkadaşımız geri kalan eksik hata vb şeyleri siz tamamlayabilirsiniz.aynen reis filesteki tüm questler kalkık durumda. Filesi beğendiğim halde sırf bu yüzden kullanamıyorum sana zahmet bu tarz eksikleri ekler misin
herhangi bir filesten de alabilirsiniz stabil aynı questler incelik edip paylaşmış arkadaşımız geri kalan eksik hata vb şeyleri siz tamamlayabilirsiniz.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)