Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

## ERİC BLOODAXE ## ALTYAPI SERVER FİLES (OFFLINE SHOP) ## 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hocam Merhaba bir sorunla daha karşılaştım bu konu hakkında bir fikriniz var mı? Oyunu kurduk her şey tamam kendi kafamıza göre oyunu şekillendirdik kurduk ettik. Ancak oyuna reboot attığımızda ya da belli bir süre geçtikten sonra bu ikisi arasında tam net sonuca varamadık, efsun değerlerinin teki siliniyor. Yani silahta 6 efsun oluyor ve hepsinden değil sadece bir kaç silahtan, mesela 5 silahım varsa envanterimde 2 sinden silinmiş. Silinen 7. efsunun tekrar eklemek için arttırma kağıdını iteme sürüklediğimde efsun atılmıyor işin daha garibi efsun nesnesi gibi arttırma kağıdı 6. efsunu değiştiriyor. Bu konu hakkında bilgisi, tecrübesi olan arkadaşlar yardım edebilirler mi?

reis kolay gelsin bu güncelleme notlarındakileri yapmasak olurmu sen yaptınmı onları hazır haldemi gelcek yoksa biz manuelmi yapacaz teşekkürler files için @Eric Bloodaxe

@Eric Bloodaxe reis bu ne ya oyuna giriyorum karakter oluşturma ekranında karakterler gözükmüyor onuda geçtim başla diyorum yarıya kadar loading yapıyor oyun kapanıyor

@Eric Bloodaxe filesin chat paketlerinde sorun var. Normal chatte 5 yazından 3tanesini yazmıyor hızlı yazdığında ve oyundan atıyor tekrar giriş yapmaya çalıştığında paket hatası veriyor channel syser bu sorun filesin kendisinde var kullananlarda mutlaka denesin.

teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)