kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

ABRA2 SERVER DOSYALARI 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

iki adet sorunum var client build ve game buildimi gerçekleştirdim fakat metin2distirbute.exe ye tıklayınca syser veriyor aldığım syser şudur:
0619 03:47:00424 :: RunMain Error
birincisi bu
İKİNCİ OLARAKTA Puttyden oyun başlatırken sh baslat.sh ./db not found hatası alıyorum ve ardından girişleri açarken connection refused hatası veriyor navicattandır diye düşündüm (pekbir bilgim yok araştırma sonucu) tabloları onardım fakat olmadı winscp den /usr/game/core/db gittiğimde db klasörünün içinde db dosyası var fakat bozuk gözüküyor kırmızı ok işaretli herhangi bir düzenlemede yapılmıyor.Hataları az çok anlatmaya çalıştım yardımcı olan herkeze şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

iki adet sorunum var client build ve game buildimi gerçekleştirdim fakat metin2distirbute.exe ye tıklayınca syser veriyor aldığım syser şudur:
0619 03:47:00424 :: RunMain Error
birincisi bu
İKİNCİ OLARAKTA Puttyden oyun başlatırken sh baslat.sh ./db not found hatası alıyorum ve ardından girişleri açarken connection refused hatası veriyor navicattandır diye düşündüm (pekbir bilgim yok araştırma sonucu) tabloları onardım fakat olmadı winscp den /usr/game/core/db gittiğimde db klasörünün içinde db dosyası var fakat bozuk gözüküyor kırmızı ok işaretli herhangi bir düzenlemede yapılmıyor.Hataları az çok anlatmaya çalıştım yardımcı olan herkeze şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
Gameyi build ediyonya hani dbyidr build et db ile game dosyası yok ondan açamıyorsun oyunu

Oyunu başlatırken baslat.sh ./db : not found yazısı veriyor ardından connection refused hatası veriyor bu neyden kaynaklanmaktadır.çözümünü bilen biri yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkür ediyorum.
Game db izinleri 777 yap

Gameyi build ediyonya hani dbyidr build et db ile game dosyası yok ondan açamıyorsun oyunu
gamesrc.tgz'yi napıcam anlamadım bir türlü gcc4.9 var bende ama filesinizin o bölümünü kuramadım yardımcı olurmusunuz lütfen?

gamesrc.tgz'yi napıcam anlamadım bir türlü gcc4.9 var bende ama filesinizin o bölümünü kuramadım yardımcı olurmusunuz lütfen?
Yapamassan Aksam Discord Ulas Bana Anydesk Build Edim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri