Anladım eve geçince detaylı inceliyeceğim teşekkür ederim.anlatımdaki dosyalara göre yazdım. ayrıca ProtoReader ve itemcsvreader de ekleme yapman gerek öncelikle.
dostum sana şöyle özetleyeyim yeni efsun mantığını devamını tamalarsın zaten.Anladım eve geçince detaylı inceliyeceğim teşekkür ederim.
başka bir efsuna göre yaz sistemi sonrada battle.cpp deydi yanlış hatırlamıyorsam orada efsunun ne işe yarayacağını 1 if içinde belirtiyorsun bu kadar çok sıkıntı çeken olursa bir konu açarım net bir açıklama ile

Şimdi şöyle anlatıyım eksik olarak bir şey göremedim battle.cppde atadım o hasarı zaten sadece protoreaderlerde caseleri eksikmiş yarın kontrol edicemdostum sana şöyle özetleyeyim yeni efsun mantığını devamını tamalarsın zaten.
başka bir efsuna göre yaz sistemi sonrada battle.cpp deydi yanlış hatırlamıyorsam orada efsunun ne işe yarayacağını 1 if içinde belirtiyorsun bu kadar çok sıkıntı çeken olursa bir konu açarım net bir açıklama ile![]()
ben dosyayı indirmedim bilmiyorum yani ben sadece mantık verdim eksikler vs yamzışlar diyeŞimdi şöyle anlatıyım eksik olarak bir şey göremedim battle.cppde atadım o hasarı zaten sadece protoreaderlerde caseleri eksikmiş yarın kontrol edicem

metin taşları için yeni flag eklemene gerek yok.yadaC++:CHAR_TYPE_STONEKullanabilirsinC++:IsStone()
IsMetin()
Fikirler aynı.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)