Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
Virüstotal eklenmiştir.
Konu tekrardan düzenlenmiştir @kiyagandizayn çok büyük ihtimalle çalışıcak build olmasını bekliyorum
herhangi bir sıkıntı olursa skypeden yaz yardım ederim dostum skype : ibrahim_593@hotmail.comKonu tekrardan düzenlenmiştir @kiyagandizayn çok büyük ihtimalle çalışıcak build olmasını bekliyorum
Bayağıdır ilgilenmiyordum metin2 ile ama hatırladığım kadarıyla
Client Source/GameLib
ItemData.h için Örneğin :
APPLY_KOPEKLERE_KARSI
UserInterFace/PhytonItemModule.cpp
Bonusların Olduğu Yere Ekle.
Packet.h POINT_KOPEKLERE_KARSI
GameSource/Char.h
POINT_KOPEKLERE_KARSI
Char.cpp
Bir Bunu APPLY_KOPEKLERE_KARSI
Birde Bunu POINT_KOPEKLERE_KARSI
constants.cpp
POINT_KOPEKLERE_KARSI
Birde Mysql'da Hangi İsim Olarak Geçecek ise Onu Yazıyorsun Karşısına APPLY_KOPEKLERE_KARSI
Sonra
Battle.cpp'ye Efsunların İşlemisi İçin Ek Yapıyorsun Mesela Köpeklere
Köpeğe RaceFlag Verdik Varsayalım
ATT_KOPEK OLSUN Zaten Orada Örnekler Var ve Kodlama Mantığı Şu.
Eğer Savunanın RaceFlagı "ATT_KOPEK " İse Saldıranın "POINT_KOPEKLERE_KARSI" Bonusu Çalışsın. Gibi Düşünün.
Common/Lentgh.h
RaceFlaglara
ATT_KOPEK Ekleyin Sıralamaya Dikkat Edin.
DB/ProtoReader'da Mob_Protonun O RaceFlagı ve İtem_Protonun Efsunu Görmesi İçin Eklemeniz Gerek.
Aynı Şekilde Dump_Protoya.
Sonra Efsun'u Msyql'da Attr'ye Ekleyin constants.cpp 'de ne isim verdiyseniz Mesela
KOPEKLERE_VUR - APPLY_KOPEKLERE_KARSI
Msql'a KOPEKLERE_VUR olarak ekleyin.(Eğer Bu efsunun silahlara vs bişeylere gelmesini istiyorsanız ekleyin)
mob_proto açın köpeğin raceflagına ATT_KOPEK ekleyin
Sonra yeni bir silah yapın 1 tane onunda ana efsunlarının birtanesine APPLY_KOPEKLERE_KARSI yapın
oyuna girin o silahı alın raceflağı ATT_KOPEK olan herşeye daha fazla vurusunuz.
Hatırladığım kadarıyla bu kadar
Ayrıca ProtoReader olsun Dump_Proto Olsun Mysqldaki attr Olsun eklerken en ufak sıra hatası oyundaki efsunların karışık gözükmesine sebep olabilir.
Client Source/GameLib
ItemData.h için Örneğin :
APPLY_KOPEKLERE_KARSI
UserInterFace/PhytonItemModule.cpp
Bonusların Olduğu Yere Ekle.
Packet.h POINT_KOPEKLERE_KARSI
GameSource/Char.h
POINT_KOPEKLERE_KARSI
Char.cpp
Bir Bunu APPLY_KOPEKLERE_KARSI
Birde Bunu POINT_KOPEKLERE_KARSI
constants.cpp
POINT_KOPEKLERE_KARSI
Birde Mysql'da Hangi İsim Olarak Geçecek ise Onu Yazıyorsun Karşısına APPLY_KOPEKLERE_KARSI
Sonra
Battle.cpp'ye Efsunların İşlemisi İçin Ek Yapıyorsun Mesela Köpeklere
Köpeğe RaceFlag Verdik Varsayalım
ATT_KOPEK OLSUN Zaten Orada Örnekler Var ve Kodlama Mantığı Şu.
Eğer Savunanın RaceFlagı "ATT_KOPEK " İse Saldıranın "POINT_KOPEKLERE_KARSI" Bonusu Çalışsın. Gibi Düşünün.
Common/Lentgh.h
RaceFlaglara
ATT_KOPEK Ekleyin Sıralamaya Dikkat Edin.
DB/ProtoReader'da Mob_Protonun O RaceFlagı ve İtem_Protonun Efsunu Görmesi İçin Eklemeniz Gerek.
Aynı Şekilde Dump_Protoya.
Sonra Efsun'u Msyql'da Attr'ye Ekleyin constants.cpp 'de ne isim verdiyseniz Mesela
KOPEKLERE_VUR - APPLY_KOPEKLERE_KARSI
Msql'a KOPEKLERE_VUR olarak ekleyin.(Eğer Bu efsunun silahlara vs bişeylere gelmesini istiyorsanız ekleyin)
mob_proto açın köpeğin raceflagına ATT_KOPEK ekleyin
Sonra yeni bir silah yapın 1 tane onunda ana efsunlarının birtanesine APPLY_KOPEKLERE_KARSI yapın
oyuna girin o silahı alın raceflağı ATT_KOPEK olan herşeye daha fazla vurusunuz.
Hatırladığım kadarıyla bu kadar

Ayrıca ProtoReader olsun Dump_Proto Olsun Mysqldaki attr Olsun eklerken en ufak sıra hatası oyundaki efsunların karışık gözükmesine sebep olabilir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)