Yok k csvreaderlere eklemeleri yazdım indirip kontrol edersen müsait bi zamanında çalışacağını zannediyorumben dosyayı indirmedim bilmiyorum yani ben sadece mantık verdim eksikler vs yamzışlar diye![]()
açta görelim herkes konuşuyor yaparım ederim diye forumdaki tama en yakın konu şuan budostum sana şöyle özetleyeyim yeni efsun mantığını devamını tamalarsın zaten.
başka bir efsuna göre yaz sistemi sonrada battle.cpp deydi yanlış hatırlamıyorsam orada efsunun ne işe yarayacağını 1 if içinde belirtiyorsun bu kadar çok sıkıntı çeken olursa bir konu açarım net bir açıklama ile![]()
Yani sonuçta her serverde olan bir şey değil ha belki kolaydır çözümü ama dediğim gibi isteyen paylaşır isteyen paylaşmaz o yüzden sakin yardımcı olmaya çalışıyorlar onlar daaçta görelim herkes konuşuyor yaparım ederim diye forumdaki tama en yakın konu şuan bu
açta görelim herkes konuşuyor yaparım ederim diye forumdaki tama en yakın konu şuan bu
dostum boş boş yorum yapıyorsun anca zamanım olduğunda açacağım konuyu hiç merak etme senin gibi ağzı boş yapan insanlarda susar bari 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)