Tamamdır teşekkürler.Teşekkürler tekrar format attım unutmazsam bunu ekler kanıt atarım
bu arada daha once bende eklemeye calismistim metinlere karsi bonusu metinler icin yeni flag olusturmana gerek yok
IsStone() fonksiyonu metin olup olmadigini kontrol ediyor
burayi
pkVictim->IsRaceFlag(RACE_FLAG_METIN)
boyle
pkVictim->IsStone()
seklinde degistirildiginde yeni metin flagi eklenmeden taslara karsi bonus yapilabiliyor
burayi
boyle
pkVictim->IsStone()
seklinde degistirildiginde yeni metin flagi eklenmeden taslara karsi bonus yapilabiliyor
ThanksÖncelikle @olkan41 'in aydınlatmasıyla düşünüp denediğim bir şeydir.
Umarım olmuştur yeni efsun tipi olarak
Olarak 4 tip yeni efsun tipi eklemeyi planladımKod:APPLY_ATTBONUS_METIN APPLY_ATTBONUS_ZODIAC APPLY_ATTBONUS_DRAGON APPLY_ATTBONUS_BOSS
İşlemesini istediğiniz slot - bossların Flagına mob_proto'dan METIN - ZODIAC - DRAGON - BOSS VEYA ATT_METIN - ATT_ZODIAC - ATT_DRAGON - ATT_BOSS Gibi ekleme yapıp kullanabilirsiniz denemedim deneyen ve başarılı olanlar kanıt atarsa sevinirim
Navicat kısmı eksik kalmış sanırım item_attr'a eklersiniz yeni bonusları ve gelmesini istediği item türlerini.
Umarım olmuştur bu bir denemedir sadece çalışırsa ne mutlu bana
Ve ve ve @olkan41 'e beni aydınlattığı için teşekkür ederim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Aa teşekkürler yarın eve geçtiğimde deniyeceğim doğru söylüyosun olabilir ama IsRaceFlag lı da sıkıntı çıkarıcağını zannetmiyorumbu arada daha once bende eklemeye calismistim metinlere karsi bonusu metinler icin yeni flag olusturmana gerek yok
burayi
boyle
pkVictim->IsStone()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)