Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Kanat Nasıl Eklenir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sefaglb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ,hepinizin bayramını kutluyorum.Benim bir sorunum var.
Silah ekleyebiliyorum aynı şekilde kanatı ekledim.Oyuna geçtim sadece icon gözüküyor takınca da parıltısı gözüküyor çok denedim baştan yaptım bir türlü gözükmüyor nasıl kanat eklenir?

Filesin granny sürümü ile kanatların granny sürümünü kontrol eder misiniz ?

bilmiyorsanız ;

kanat gr2 açılır alt bölümde 2.4-2.6-2.9 bu üçünden biri yazıyordur o modelin granny sürümüdür

filesin granny sürümünü bu linkte ki yorumdan öğrenebilirsiniz https://forum.turkmmo.com/konu/3540133-granny-surumunu-nerden-ogrenebilirim/#post-19553277
kanatların 2.9.12.0 filesinkine bakamadım attığınız linkte client/source... dizinni tarif ediyorda o dizin nerede?

sanırım buda olmadı.Bi klasör oluşturdum ,icon ve ymir worku içine attım paketledim ,o şekilde attım packe tüm düzenlemeleri yapmama rağmen icon dahi gözükmedi.
Daha önce eklemiş oldugum başarılı itemlerin granny sürümleri 2.6 sizin son verdiğiniz kanatta 2.6 olması gerekıyor
İtem protoya kendi elimle ekliyorum çünkü Videonuzda gördüğümde Player sağ tıklayıp Console açıyorsunuz ama bende Console seçeneği çıkmıyor direk elimle eklıyorum ve oluyorda 6 7 item ekledim öyle hatayı büyük ihtimal packda yapıyorum onuda çözemedim:/

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri