Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı item_list sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ferhat055
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 47

ferhat055

Level 2
Üye
Konular
26
Çözüm
3
Online süresi
4d 18h
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 4 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
876
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır uğraşıyorum fakat yeni item bir türlü ekliyemedim.

Yaptıklarım:
-gr2 dosyaları item packı açılıp gerekli yere atıldı.
-tga dosyaları icon packı açılıp gerekli yere atıldı.
-Locale_tr içerisindeki item_proto düzenlendi.
-Locale_tr içerisindeki item_list düzenlendi.
-Navicat içerisindeki item_proto düzenlendi.

Aldığım Hatalar:
-Sorunsuz şekilde item envantere geliyor fakat takılınca bir değişiklik olmuyor. Yani eline almıyor.
-İtem_list te Kılıç+0 yani 10 kodlu iteme herhangi bir yeni eklemek istediğim itemin kodunu gr2 kodunu yazıyorum o şekilde item gözüküyor.Fakat 200000 kodu olarak girdiğim zaman itemler gözükmüyor.
-İtem elde gözükmemesine rağmen yere atılınca düzgünce görünüyor.4

oyuna giriş yapdıkdan sonra ekledim item icon envantere sorunsuz geliyor isimi felan her şeyi düzgün ama itemi takdım zaman elimde görnmüyor
aynı şekilde baska item ekledim sounrsuz oldu item_liste bir sıkıntı var gr2 leri görmüyor

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır uğraşıyorum fakat yeni item bir türlü ekliyemedim.

Yaptıklarım:
-gr2 dosyaları item packı açılıp gerekli yere atıldı.
-tga dosyaları icon packı açılıp gerekli yere atıldı.
-Locale_tr içerisindeki item_proto düzenlendi.
-Locale_tr içerisindeki item_list düzenlendi.
-Navicat içerisindeki item_proto düzenlendi.

Aldığım Hatalar:
-Sorunsuz şekilde item envantere geliyor fakat takılınca bir değişiklik olmuyor. Yani eline almıyor.
-İtem_list te Kılıç+0 yani 10 kodlu iteme herhangi bir yeni eklemek istediğim itemin kodunu gr2 kodunu yazıyorum o şekilde item gözüküyor.Fakat 200000 kodu olarak girdiğim zaman itemler gözükmüyor.
-İtem elde gözükmemesine rağmen yere atılınca düzgünce görünüyor.4

oyuna giriş yapdıkdan sonra ekledim item icon envantere sorunsuz geliyor isimi felan her şeyi düzgün ama itemi takdım zaman elimde görnmüyor
aynı şekilde baska item ekledim sounrsuz oldu item_liste bir sıkıntı var gr2 leri görmüyor
Bu konu çözüme kavuşturucaktır seni hepsini adım adım yapman lazım bİ harf yanlış olursa bi satır yanlış olursa görseli gelmez itemin veya buga girer bilgin olsun.

Bu konu çözüme kavuşturucaktır seni hepsini adım adım yapman lazım bİ harf yanlış olursa bi satır yanlış olursa görseli gelmez itemin veya buga girer bilgin olsun.

item_liste bir sorun oldunu düşünüyorum aynı eklentimi örnek 609 item koduysa 4459 olarak ekldim zaman düzeliyor tekrar baska bir item ekledim zaman 4559 olarak bunuda 559 olarak düzenledim zaman hic bir sorun olmadan eklenmiş oluyor cok eklenti yapacam her seferinde kot aramya ugrasmak istemiyorum item_liste bir sorun oldunu düşünüyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri