HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkür ederim
Fonksiyonu baştan düzenledim. Affectlerin pencere boyutunu tam olarak affect miktarı ile orantılı olarak hizaladım.
Setsize'daki x koordinatını her bir affect Ile artıyordu. 8 ile sınırlandırdım.
Keşfettiğim tek hata affectler hedef çubuğunun üzerine düşebiliyor ancak aralardan tıklanabiliyor. Eğer serverinizdeki hedef çubuğunda çok fazla öğe varsa 8 rakamını düşürürseniz enlem olarak kısalacaktır ve problem kalmayacaktır.
Keşfettiğim tek hata affectler hedef çubuğunun üzerine düşebiliyor ancak aralardan tıklanabiliyor. Eğer serverinizdeki hedef çubuğunda çok fazla öğe varsa 8 rakamını düşürürseniz enlem olarak kısalacaktır ve problem kalmayacaktır.
Son düzenleme:
https://forum.turkmmo.com/konu/3003819-metin2-anti-network-monitor/affect barını resim olarak kullandığı için onu düzenlemeden değiştirmek normal olarak sıkıntı çıkarır.
hocam bu konu linklerini güncelleyebilirmisin
güncelleme yaptım sisteme sorunsuz şuan ,gördüğüm kadarıyla teşekkürlerFonksiyonu baştan düzenledim. Affectlerin pencere boyutunu tam olarak affect miktarı ile orantılı olarak hizaladım.
birde güncellemeden sonra uiaffectshower.py dosyasında yapılcagını not düşmemişsin