- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 9,275
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,333
- DevLira
- 74
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Karakterin üzerinde bulunan affect miktarına göre sol üst tarafta satır atlatacaktır. Bölümünden kalan işlemini kullanarak yaptım dolayısıyla birkaç satır koddan oluşuyor. Daha önce bir çok serverde yapıldığını gördüm ancak sağlam olanı görmedim, paylaşılan serverfileslerde ekli olanların tamamı hatalarla dolu ve gereksiz kodlar içeriyor. Her satırı 8 ile sınırlandırdım. İsteğinize göre 8 rakamını değiştirebilirsiniz. Diğer kodlar uyumlu şekilde çalışacaktır.
Arkadaşlar sizden gelen tüm sorunları çözümledim.
16.04 - Targetbar seçilmeme sorunu çözüldü.
20.04 - Evlilik ve At logosunun sayılmaması giderildi.
Arkadaşlar sizden gelen tüm sorunları çözümledim.
16.04 - Targetbar seçilmeme sorunu çözüldü.
20.04 - Evlilik ve At logosunun sayılmaması giderildi.
paste.tc linki kırılmış. Elimde de olmadığı için hızlıca baştan yaptım.
1 Satırda yer alan ikon sayısı oyuncunun client boyutunu göre otomatik olarak düzenlenecektir. Kullananlara güncellemelerini ve güncel halin kullanmalarını öneririm.
uiAffectShower.py'de "__ArrangeImageList" aratarak düzenleyin.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Teşekkür ederim
Fonksiyonu baştan düzenledim. Affectlerin pencere boyutunu tam olarak affect miktarı ile orantılı olarak hizaladım.
Setsize'daki x koordinatını her bir affect Ile artıyordu. 8 ile sınırlandırdım.
Keşfettiğim tek hata affectler hedef çubuğunun üzerine düşebiliyor ancak aralardan tıklanabiliyor. Eğer serverinizdeki hedef çubuğunda çok fazla öğe varsa 8 rakamını düşürürseniz enlem olarak kısalacaktır ve problem kalmayacaktır.
Teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler
affect barını resim olarak kullandığı için onu düzenlemeden değiştirmek normal olarak sıkıntı çıkarır.
- Konular
- 17
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 219
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 136
- MmoLira
- 6,218
- DevLira
- 3
Teşekkürler hep hoşuma gitmiştir.Karakterin üzerinde bulunan affect miktarına göre sol üst tarafta satır atlatacaktır. Bölümünden kalan işlemini kullanarak yaptım dolayısıyla birkaç satır koddan oluşuyor. Daha önce bir çok serverde yapıldığını gördüm ancak hatalarla dolu ve gereksiz kodlar içeriyor. Her satırı 8 ile sınırlandırdım. İsteğinize göre 8 rakamını değiştirebilirsiniz. Diğer kodlar uyumlu şekilde çalışacaktır.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
![]()
- Konular
- 173
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 10mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,932
- Altın Konu
- 4
- Başarım Puanı