- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 173
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 10mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,932
- Altın Konu
- 4
- Başarım Puanı
- 273
- MmoLira
- 4,264
- DevLira
- 97
Yüksek onlinede kullanılmış bir eklenti nasıl senin yüksek onlinende sıkıntı çıkarıyor acaba?Yüksek online'da bir problem çıkıyor kodlar eksik bilginiz olsun.
Bazı oyuncular'da karaktere sağ tık yaptığında fısıltı, ticaret v.s yerlere tıklanmıyor, hedef alma ile alakalı bir sıkıntı var.
Mause'yi üzerine gezdirdiğinizde butona tıklama yerine basmak için epeyce uğraşmanız gerekiyor.
Ben kodları kaldırdım eğer fixlenirse tekrar deneyip bilgi verebilirim.
Bu arada bende olmuyor sadece bazı oyuncularda oluyor.
iyi forumlar.
Referans Server : Myte2
- Konular
- 114
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 158
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 186
- MmoLira
- 6,230
- DevLira
- 75
Myte2 yüksek online mıYüksek onlinede kullanılmış bir eklenti nasıl senin yüksek onlinende sıkıntı çıkarıyor acaba?
Referans Server : Myte2

- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 19h
- Reaksiyon Skoru
- 9,275
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,370
- DevLira
- 74
Yüksek online'da bir problem çıkıyor kodlar eksik bilginiz olsun.
Bazı oyuncular'da karaktere sağ tık yaptığında fısıltı, ticaret v.s yerlere tıklanmıyor, hedef alma ile alakalı bir sıkıntı var.
Mause'yi üzerine gezdirdiğinizde butona tıklama yerine basmak için epeyce uğraşmanız gerekiyor.
Ben kodları kaldırdım eğer fixlenirse tekrar deneyip bilgi verebilirim.
Bu arada bende olmuyor sadece bazı oyuncularda oluyor.
iyi forumlar.
(denemedim) mantıken sıkıntılar çıkarıcaktır, diğer pencerelerle üst üste gelme sorunlarını saymıyorum bile, global bir fonksiyonla kontroller sağlarsanız işe yarar
Koray'ın belirttiği gibi Affect bar ı resim olarak kullandığı için geniş olması nedeniyle fısıltı düğmesinin üzerine gelebilir. O yüzden konu içeriğinde 8 rakamını arttırılıp azaltılabileceğini belirttim aslında oyuncunun ekran boyutunu kullanarak genişlik miktarı değişebilir. 8 rakamında 1024x768 boyutta sorun oluşmadı ancak targetbar çok uzunsa sorun olabilir. Oyuncunun ekran genişliğine göre 8 rakamını otomatik olarak değiştirmesini ayarlarsam daha kullanışlı olur ancak karaktere tıklayınca 10 tane buton çıkan bir oyuna yapılabilecek birşey yok. Yüksek online bölümüne gelirsek ne bu offlineshop mı yüksek online da problem çıkartsın. 1 kişi varken nasılsa 10 kişi varken de öyle. Butonlara tıklanmamasının nedeni resim olarak kullanılması rakamı 7 6ya düşünürseniz sorun çözülecektir. Yüksek online da test edebilirsiniz ?affect barını resim olarak kullandığı için onu düzenlemeden değiştirmek normal olarak sıkıntı çıkarır.
- Konular
- 173
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 10mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,932
- Altın Konu
- 4
- Başarım Puanı
- 273
- MmoLira
- 4,264
- DevLira
- 97
Boşver.Koray'ın belirttiği gibi Affect bar ı resim olarak kullandığı için geniş olması nedeniyle fısıltı düğmesinin üzerine gelebilir. O yüzden konu içeriğinde 8 rakamını arttırılıp azaltılabileceğini belirttim aslında oyuncunun ekran boyutunu kullanarak genişlik miktarı değişebilir. 8 rakamında 1024x768 boyutta sorun oluşmadı ancak targetbar çok uzunsa sorun olabilir. Oyuncunun ekran genişliğine göre 8 rakamını otomatik olarak değiştirmesini ayarlarsam daha kullanışlı olur ancak karaktere tıklayınca 10 tane buton çıkan bir oyuna yapılabilecek birşey yok. Yüksek online bölümüne gelirsek ne bu offlineshop mı yüksek online da problem çıkartsın. 1 kişi varken nasılsa 10 kişi varken de öyle. Butonlara tıklanmamasının nedeni resim olarak kullanılması rakamı 7 6ya düşünürseniz sorun çözülecektir. Yüksek online da test edebilirsiniz ?