ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Rubinum Tipi Affect Limit Satır Atlatma 2025-09-05

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Karakterin üzerinde bulunan affect miktarına göre sol üst tarafta satır atlatacaktır. Bölümünden kalan işlemini kullanarak yaptım dolayısıyla birkaç satır koddan oluşuyor. Daha önce bir çok serverde yapıldığını gördüm ancak sağlam olanı görmedim, paylaşılan serverfileslerde ekli olanların tamamı hatalarla dolu ve gereksiz kodlar içeriyor. Her satırı 8 ile sınırlandırdım. İsteğinize göre 8 rakamını değiştirebilirsiniz. Diğer kodlar uyumlu şekilde çalışacaktır.

image.png
Paylaşım için teşekkürler.

Yüksek online'da bir problem çıkıyor kodlar eksik bilginiz olsun.
Bazı oyuncular'da karaktere sağ tık yaptığında fısıltı, ticaret v.s yerlere tıklanmıyor, hedef alma ile alakalı bir sıkıntı var.
Mause'yi üzerine gezdirdiğinizde butona tıklama yerine basmak için epeyce uğraşmanız gerekiyor.
Ben kodları kaldırdım eğer fixlenirse tekrar deneyip bilgi verebilirim.
Bu arada bende olmuyor sadece bazı oyuncularda oluyor.

iyi forumlar.

(denemedim) mantıken sıkıntılar çıkarıcaktır, diğer pencerelerle üst üste gelme sorunlarını saymıyorum bile, global bir fonksiyonla kontroller sağlarsanız işe yarar

affect barını resim olarak kullandığı için onu düzenlemeden değiştirmek normal olarak sıkıntı çıkarır.

rohanda vardı zaten :) teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri