- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Hayırlı akşamlar, ben sancezsunucu'dan metin2 sunucu açmaya karar verdim fakat açmadan önce bu firmadan açmamı tavsiye eder misiniz
Son düzenleme:
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
guncel
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
Ben BuyukWeb Kullanıyorum Beğeniyorum Sorun Yaşamadım Tavsiye ederim ama sizin kararınız.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim şuan sancezsunucu ve buyukweb arasında kaldık arkadaşla konuşup ikisinden birisinden metin2 sunucu alacağız.
- Konular
- 35
- Çözüm
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 131
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 825
- DevLira
- 0
Tavsiyeniz için teşekkür ederim şuan sancezsunucu ve buyukweb arasında kaldık arkadaşla konuşup ikisinden birisinden metin2 sunucu alacağız.
benden tavsiye hangi bilişimden almayı düşünürseniz ondan satın alan kişileri bulup konuşun nasıldır diye herhangi sorun yaşamışlarmı hiç iyice araştırıp karar verirsiniz files kendinize ait değilse seçeceğiniz bilişim ve istediklerinize karşılık istenilen ücret makul olmalı ona göre istediğiniz herşeyin listesini hazırlayıp bilişimden fiyat isteyin
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
benden tavsiye hangi bilişimden almayı düşünürseniz ondan satın alan kişileri bulup konuşun nasıldır diye herhangi sorun yaşamışlarmı hiç iyice araştırıp karar verirsiniz files kendinize ait değilse seçeceğiniz bilişim ve istediklerinize karşılık istenilen ücret makul olmalı ona göre istediğiniz herşeyin listesini hazırlayıp bilişimden fiyat isteyin
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)