- Konular
- 13
- Online süresi
- 10d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 916
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Zaten benimde anlatmak istediğim bu ben sahibi olmadığımı söylüyorum...!
Kendim Mt2Master Oyuna ait Olan sosyal alan adları elimde olduğunu söylemek ve kapanmış olan
LaniatusProduction Firma adını yasal bir Kurumsal Firma Olarak açmışım olduğumu söylüyorum
Mt2Master Oyunu,nu bilenler Zaten Metin2Oyununa Giydirilmiş Olduğunu Bilen Bilir..
aynı senin metin 2 oyununa yeni haritaolarak eklediğin zindanlar gibi buda doğaldır..
Benim Anlatmak İstediğim Aslında Hiçbirşey yok vede olmadı Ama Neyazıkki Kendini Bu Oyunun
Türkiye Temsilcisi Olarak İlan Edenler var Hatta Yurt dışında Kapanmış Olmasına Rahmen Hala
sanki Açıkmış vede Türkiyede Onun Çalışanıymış Gibi Kendinin Bu dosyaların Sahibi Olduğunu ida eden kişiler
ben burada bir konu açtığımda olmadık yorumlar yapmaları vede durumu buraya getirmeleridir..
ben kendimi tanıtımım,da yalan olmadan her gerçekliği ile Oyunu hakkında gerek Açmış Olduğum
KURUMSAL LaniatusProduction Hakkında gerçekleri yazdım
Zaten tüm herkezin yapmış olduğu Metin2 Oyununa giydirme yaparak sitem guet item Mob vs gibi
birşeyler ekleyip oyunu kendi serverini açmaktadır.
benim burada aslakimseyle bir ilişkin durumum olmadı olmazda herkeze projesinde başarılar diledim
ama nedense beni çekemeyen zati insan vede sözüm ona ekibi beni karalamak için dikkat et her konuma anında
olumsuz saçmasapan yorumlar yapmaları ve en son olaylarıda Benim yeğenlerimi tanımadan hemen konuya dail olup
kendileri hakkında güvenilmez biri demesidir...! Tanımadığı insanlar hakkında Yalancı Güvenilmez gibi Çirkin
Yorumlar yapması vede düne kadar burda forumda yazmadı vede gerek ekibi gerek başkal lşeyler ile devamlı beni
yalanlamaya kalkması
LAKİN BUKİŞİ ESKİ KONULARINDA BİLE KENDİ YAZDIKLARINI KENDİSİ YALAN LAYA BİLEN BİRİDİR...!
KENDİ YAZMIŞ OLDUĞU KELİMELERİ BİLE ŞİMDİ YALANLIYOR OLMASIDIR..!
KONULARDA FORUMDA KAÇTANE EKİBİNDEN EKİBİ OLMAYAN KİŞİYİ DAİL ETTİ
BEN HALA KİMSEYİ DAİL ETMEDİM ÇÜNKÜ
KENDİSİ BİLE BİZZAT KENDİNİ YALANLAYICI BU FORUMDA YAZDI KONULARDA TUTARTIZCA YAZILARI VARDIR...!
DÜNE KADAR LANİATUS PRODUCTİON KELİMESİNİ BİLMEYEN VEDE BEN LANİATUSP RODUCTİON SAHİBİ TÜRKİYE TEMSİLCİSİYİM DİYEN
Metin2Master Oyun Türkiyede Ceo su diyen kişi kendisidir Sonrada M2M Nex olmadını söyleyen kendisidir daha sonra
Mt2Master Dosyaları Tüm Forumda Yayınlanınca
Kendisi Yazdığı Kelimeler Oyun Dosyalarını indirmeyin
Dosyalarını
İndirenler Hakkında yasal hukuksal işlem başlayacak diyen kendisidir... Paylaşılan Dosyalar Yalanlayan Kendisiydi...
Dosyalar Paylaşıldı Paylaşıldıktan sonra çekti videolar kendinde orjinal dosya olduğunu idda eden zati arkadaşın
videolarına bakın şimdi açmış olduğu oyun dosyalarına bakın yine kendisini yalanlarcasına
MagictoMaster Olarak Oyunu Açacağını İdda Ediyor Şimdidec
o Projeyi Yönetiyormuş buyursun Yönetsin
Ama Şimdiye dek Yadıkları herşeyi ile yalancıdır...!
benim konularımı baltalamak için herşeyi yapan bu şahıs
Sözüm Ona
MagictoMaster Konusundada yalan Söylüyor
Onuda kanıtlayacam MagictoMaster Yazılımcıları vede Oyun Motorunu düne kadar bilmiyordu Ben yazana kadar ilk defa
oyun motorunun adını geçirir geçirmez kendisi de direk yazmaya başlamıştır buyursun Magicto Master Videolarına bakalım
birde onun açacağı oyunun içerisine girip bakın bakalım
Metin2 Oyununa uyarlanmış giydirme değilmi 
MAGİCTOMASTER HERO ENGİNE İLE yazılmış bir Oyun tamamiyle farklı bir Oyun evet Mt2Master Oyununla Aynı Görsellik ile benzer
zaten Oyun Ekibi Hero Engine Firmasının Çalışanlarına Yaptırmıştır Hatta MAGİCTOMASTER oyununu yazılımsal Ekibinden biri
GAMEFORGE,de şuan yurdişında çalışanıdır.
Kendim Mt2Master Oyuna ait Olan sosyal alan adları elimde olduğunu söylemek ve kapanmış olan
LaniatusProduction Firma adını yasal bir Kurumsal Firma Olarak açmışım olduğumu söylüyorum
Mt2Master Oyunu,nu bilenler Zaten Metin2Oyununa Giydirilmiş Olduğunu Bilen Bilir..
aynı senin metin 2 oyununa yeni haritaolarak eklediğin zindanlar gibi buda doğaldır..
Benim Anlatmak İstediğim Aslında Hiçbirşey yok vede olmadı Ama Neyazıkki Kendini Bu Oyunun
Türkiye Temsilcisi Olarak İlan Edenler var Hatta Yurt dışında Kapanmış Olmasına Rahmen Hala
sanki Açıkmış vede Türkiyede Onun Çalışanıymış Gibi Kendinin Bu dosyaların Sahibi Olduğunu ida eden kişiler
ben burada bir konu açtığımda olmadık yorumlar yapmaları vede durumu buraya getirmeleridir..
ben kendimi tanıtımım,da yalan olmadan her gerçekliği ile Oyunu hakkında gerek Açmış Olduğum
KURUMSAL LaniatusProduction Hakkında gerçekleri yazdım
Zaten tüm herkezin yapmış olduğu Metin2 Oyununa giydirme yaparak sitem guet item Mob vs gibi
birşeyler ekleyip oyunu kendi serverini açmaktadır.
benim burada aslakimseyle bir ilişkin durumum olmadı olmazda herkeze projesinde başarılar diledim
ama nedense beni çekemeyen zati insan vede sözüm ona ekibi beni karalamak için dikkat et her konuma anında
olumsuz saçmasapan yorumlar yapmaları ve en son olaylarıda Benim yeğenlerimi tanımadan hemen konuya dail olup
kendileri hakkında güvenilmez biri demesidir...! Tanımadığı insanlar hakkında Yalancı Güvenilmez gibi Çirkin
Yorumlar yapması vede düne kadar burda forumda yazmadı vede gerek ekibi gerek başkal lşeyler ile devamlı beni
yalanlamaya kalkması
LAKİN BUKİŞİ ESKİ KONULARINDA BİLE KENDİ YAZDIKLARINI KENDİSİ YALAN LAYA BİLEN BİRİDİR...!
KENDİ YAZMIŞ OLDUĞU KELİMELERİ BİLE ŞİMDİ YALANLIYOR OLMASIDIR..!
KONULARDA FORUMDA KAÇTANE EKİBİNDEN EKİBİ OLMAYAN KİŞİYİ DAİL ETTİ
BEN HALA KİMSEYİ DAİL ETMEDİM ÇÜNKÜKENDİSİ BİLE BİZZAT KENDİNİ YALANLAYICI BU FORUMDA YAZDI KONULARDA TUTARTIZCA YAZILARI VARDIR...!
DÜNE KADAR LANİATUS PRODUCTİON KELİMESİNİ BİLMEYEN VEDE BEN LANİATUSP RODUCTİON SAHİBİ TÜRKİYE TEMSİLCİSİYİM DİYEN
Metin2Master Oyun Türkiyede Ceo su diyen kişi kendisidir Sonrada M2M Nex olmadını söyleyen kendisidir daha sonra
Mt2Master Dosyaları Tüm Forumda Yayınlanınca
Kendisi Yazdığı Kelimeler Oyun Dosyalarını indirmeyin
Dosyalarınıİndirenler Hakkında yasal hukuksal işlem başlayacak diyen kendisidir... Paylaşılan Dosyalar Yalanlayan Kendisiydi...
Dosyalar Paylaşıldı Paylaşıldıktan sonra çekti videolar kendinde orjinal dosya olduğunu idda eden zati arkadaşın
videolarına bakın şimdi açmış olduğu oyun dosyalarına bakın yine kendisini yalanlarcasına
MagictoMaster Olarak Oyunu Açacağını İdda Ediyor Şimdidec
o Projeyi Yönetiyormuş buyursun Yönetsin Ama Şimdiye dek Yadıkları herşeyi ile yalancıdır...!
benim konularımı baltalamak için herşeyi yapan bu şahıs
Sözüm Ona
MagictoMaster Konusundada yalan Söylüyor Onuda kanıtlayacam MagictoMaster Yazılımcıları vede Oyun Motorunu düne kadar bilmiyordu Ben yazana kadar ilk defa
oyun motorunun adını geçirir geçirmez kendisi de direk yazmaya başlamıştır buyursun Magicto Master Videolarına bakalım
birde onun açacağı oyunun içerisine girip bakın bakalım
Metin2 Oyununa uyarlanmış giydirme değilmi 
MAGİCTOMASTER HERO ENGİNE İLE yazılmış bir Oyun tamamiyle farklı bir Oyun evet Mt2Master Oyununla Aynı Görsellik ile benzer
zaten Oyun Ekibi Hero Engine Firmasının Çalışanlarına Yaptırmıştır Hatta MAGİCTOMASTER oyununu yazılımsal Ekibinden biri
GAMEFORGE,de şuan yurdişında çalışanıdır.
- Konular
- 13
- Online süresi
- 10d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 916
- DevLira
- 3
Bana bak katıksız odun, bana bak adamlıktan nasibini alamamış flüt;
Şuraya yazdığım mesajlar düzenleme yaparken silinmeseydi benim hatam yüzünden, sen de şimdi bu kullanıcı hesabıyla mesaj atamıyor olacaktın bana, delil ve kanıtlarımı yöneticiler gördükten sonra.
Sana çok ama çok öfkeliyim, çünkü bu sabah 180.000 değerinde bir aracın noter işlemleri ile uğraşacaktım, uyumam gerekiyordu senin gibi bir dengesiz yüzünden dinlenme saatimi kaçırdım.
Dolayısı ile yazdığım mesaj da hatalı düzenleme yüzünden silindi ve geri alamadım, moderatör'den düzenleme geçmişini talep ettim.
Yarın kopyası bana ulaşacaktır.
Sonuç itibari ile, mesajım geldiği anda kıyasen; Kopyası bana yol sana, anladın ?
Şimdi benim tırnağım dahi olamayacak olan sen, karşıma geçip de daha fazla laga luga yapma.
SANA YAZACAĞIM CEVAP GELENE KADAR, AZ ADAM OL HAYAL GÜCÜ NEDİR ?
NASIL KULLANILIR ? SORUSUNA CEVAP BULABİLMEK ADINA;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Allah sana yardım etsin, M2M Sapığı arkadaşım. Tekrar diyorum eğer bu kadar hevesin varsa, buyur oyun takımına dahil edeyim.
Oyunum yayında, gir bak gözün kör değil beyin engelli değilsen gerçeklerin farkına varman uzun sürmeyecektir.
KIRMIZI BÜLTEN GİBİ NOT; "Biraz olsunadamsan, allah rızası için akşam saatine kadar beni rahatsız etme."
İyi traşlar sana..
Şudediklerini sadece şurası yalanlıyor biliyormusun bak
https://forum.turkmmo.com/ticaret/feedback/145/view
asıl sen benim konmularımı bir daha yazını bile yazma GİT SEN NERDE SOYUNDUNSA ORADA GİYİN TAYFUN
ALLAH SANA VERMİŞ VERECEĞİNİ ZATEN
RABBİM SENİN GİBİLERE VERİYOR SEN HEWR YITIK YERDEN ÇIKIP BANA KIZACAHINA BUYUR GELSENE 2 SENEDİR BEKLİYORUM SENİDE HUKUKSAL DAVANIDA 
SÖZÜM ONA AÇTIN NEYSE ULA PAYLAŞILAN SİTEYLE OYUNU AÇTIN ORJİNAL Bİ VİDEO ÇEKMOYUNDAN DA KOY GÖRELİM MAGİÇTO MASTER SAHİBİ

- Konular
- 121
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 458
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 3,887
- DevLira
- 33
Eceli gelen köpek, cami duvarına işermiş....
Gün ola harman ola.. Akşam elbet yaklaşıyor bu gününde bir akşamı var.
Şirkete gidiyorum, şu anda seninle mahalle ebem karısı gibi oturup laf beli kıramayacağım..
AKŞAMI BEKLE AYAŞ AKŞAMI..
Gün ola harman ola.. Akşam elbet yaklaşıyor bu gününde bir akşamı var.
Şirkete gidiyorum, şu anda seninle mahalle ebem karısı gibi oturup laf beli kıramayacağım..
AKŞAMI BEKLE AYAŞ AKŞAMI..
- Konular
- 4,450
- Çözüm
- 60
- Online süresi
- 4mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 5,551
- Altın Konu
- 117
- Başarım Puanı
- 467
- MmoLira
- 3,671
- DevLira
- 7
Bu nedir arkadaşlar ya? Kaç yaşında insanlarsınız yaptığınız şeylere bak.
Konu kapatıldı! Tartışma yeri değil burası. Bu şekilde devam edecekseniz gidin başka yerde tartışın, bu forumda değil.
Konu kapatıldı! Tartışma yeri değil burası. Bu şekilde devam edecekseniz gidin başka yerde tartışın, bu forumda değil.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)