Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Rohan2 Server Files [ BEST Production ] Doğum Günü Hediyesi 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Şimdi ömer zodyak hidrada defınelerı var zodyak sadece point kısmı eklenmıs hidrada sanırım gemı dıregıne saldırma kodları var onun dısında aktıf degıller sımdı asıl konuya gecelım bılıyorum sende bu fılesın son sürümüde var eğer gerçekten bıraktıysan
Başka bir konu açarak son sürüm dosyaları paylaş bir jestin olur sonuçta çeyize saklıyacak değilsin.
Ama yok ben sadece ara verdim tekrar dönecem diyorsanda orası sana kalmış birşey
Evet son sürümü vardı ancak Metin2'den uzaklaşmak için elimdeki bütün dosyaları sildim ve bazı sebeplerden dolayı geri getiremedim. Bu dosyalar'da kullanılabilir durumda. Maksimum 20-25 tane sorunu var ancak gaya'dan core alabilirsin.

Evet son sürümü vardı ancak Metin2'den uzaklaşmak için elimdeki bütün dosyaları sildim ve bazı sebeplerden dolayı geri getiremedim. Bu dosyalar'da kullanılabilir durumda. Maksimum 20-25 tane sorunu var ancak gaya'dan core alabilirsin.

Doğrudur yanlız filesi bu şekilde kullanmak akıl mantık işi değil senin bildiğin 25 tane sorun bu test edilince daha da çıkar sağını solunu şurası burası ayarlim derken hevesin kopar en ideali sağlam bir alt yapıya eksikleri tamamlayıp sistemleri aktarmak

Suan filesten soğudum: Dd nyse bi gavur filesi bulam tr cevirim blki buk kadr srn cikmz
BİRŞEY BİLMİYORSAN KONUYU BALTAMA O SORUNLARI FİXLEMEM 10'DKMI ALDI ŞUANDA BENDE TAK TAK ÇALIŞIYOR HERHANGİ BİR PROBLEM YOK O KADAR SİSTEM VAR O KADAR ŞEY 2-3 ŞEYDE SEN FİXLE BARİ , TABİ BİLMİYORSAN AYRI BİR KONU ODA .

Doğrudur yanlız filesi bu şekilde kullanmak akıl mantık işi değil senin bildiğin 25 tane sorun bu test edilince daha da çıkar sağını solunu şurası burası ayarlim derken hevesin kopar en ideali sağlam bir alt yapıya eksikleri tamamlayıp sistemleri aktarmak
Alt yapı Astek Mercure ve Rohan'da 1000 kez denendi. Online'da alt yapıda sıkıntılı kodlar yok bunu direk kullanmak daha akıl karı. Sıfır alt yapıya geçirirken sadece bu alt yapıya uyumlu kodlar sorun çıkarabilir. Rohan alt yapısı diğer alt yapılardan daha farklı, EmpireWorld olduğunu biliyorsun.

Alt yapı Astek Mercure ve Rohan'da 1000 kez denendi. Online'da alt yapıda sıkıntılı kodlar yok bunu direk kullanmak daha akıl karı. Sıfır alt yapıya geçirirken sadece bu alt yapıya uyumlu kodlar sorun çıkarabilir. Rohan alt yapısı diğer alt yapılardan daha farklı, EmpireWorld olduğunu biliyorsun.

Hım aynen dediğin sorunların bazılarını düzeltirlerse kullanılır ozaman bide bunda sanırım pazardan veya normal gm cardan 200 'lü pot felan çağırınca 1 olarak geliyor birleşen itemler birleşmiyor bu item proto sorunumu yoksa K envanterden mı kaynaklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri