- Konular
- 97
- Online süresi
- 1ay 21g
- Reaksiyon Skoru
- 3,367
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 253
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 18,421
- DevLira
- 61
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar dosyalarda bazı hatalar var. Bunlar bildiklerim, daha fazlası olabilir.
Ben zarar görmeyin diye en önemlisini yapıyorum. Sql exploit fixlemek için aşşağıdaki adımları izleyin.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kombinasyon penceresinde kostüm sorunu var kostüm efsunuyla ilgili kontrol yanlış.
Lonca kuruluyken lonca kur yapıldığında oyun çöküyor.
Yansıtma sistemiyle ilgili belli sorunlar var.
Ok çantası ara sıra buga giriyor.
ninja karater yayla at üstündeyken buga giriyor.
atak vururken att flaglar yanlış hesaplanıyor.
belki olabilir bilmiyorum : yarı insanlara karşı defans bonusu yanlış işliyor hasarı arttırıyor. Deneyip görebilirsiniz.
Eyvallah bunu konuya ekledım sanırım canavar kartıda calısmıyor defınesını aktıf edınce buıld olmuyor
- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 155
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 66
- TM Yaşı
- 7 Yıl 8 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 156
- DevLira
- 0
Suan filesten soğudum: Dd nyse bi gavur filesi bulam tr cevirim blki buk kadr srn cikmzArkadaşlar dosyalarda bazı hatalar var. Bunlar bildiklerim, daha fazlası olabilir.
Ben zarar görmeyin diye en önemlisini yapıyorum. Sql exploit fixlemek için aşşağıdaki adımları izleyin.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kombinasyon penceresinde kostüm sorunu var kostüm efsunuyla ilgili kontrol yanlış.
Lonca kuruluyken lonca kur yapıldığında oyun çöküyor.
Yansıtma sistemiyle ilgili belli sorunlar var.
Ok çantası ara sıra buga giriyor.
ninja karater yayla at üstündeyken buga giriyor.
atak vururken att flaglar yanlış hesaplanıyor.
belki olabilir bilmiyorum : yarı insanlara karşı defans bonusu yanlış işliyor hasarı arttırıyor. Deneyip görebilirsiniz.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 20
- TM Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
Doğru. Canavar kartı ve mailbox ekli ancak yarım bırakılmış.Eyvallah bunu konuya ekledım sanırım canavar kartıda calısmıyor defınesını aktıf edınce buıld olmuyor
- Konular
- 97
- Online süresi
- 1ay 21g
- Reaksiyon Skoru
- 3,367
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 253
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 18,421
- DevLira
- 61
Doğru. Canavar kartı ve mailbox ekli ancak yarım bırakılmış.
Şimdi ömer zodyak hidrada defınelerı var zodyak sadece point kısmı eklenmıs hidrada sanırım gemı dıregıne saldırma kodları var onun dısında aktıf degıller sımdı asıl konuya gecelım bılıyorum sende bu fılesın son sürümüde var eğer gerçekten bıraktıysan
Başka bir konu açarak son sürüm dosyaları paylaş bir jestin olur sonuçta çeyize saklıyacak değilsin.
Ama yok ben sadece ara verdim tekrar dönecem diyorsanda orası sana kalmış birşey
- Konular
- 131
- Online süresi
- 6ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 615
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 269
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 7,258
- DevLira
- 6
Şimdi ömer zodyak hidrada defınelerı var zodyak sadece point kısmı eklenmıs hidrada sanırım gemı dıregıne saldırma kodları var onun dısında aktıf degıller sımdı asıl konuya gecelım bılıyorum sende bu fılesın son sürümüde var eğer gerçekten bıraktıysan
Başka bir konu açarak son sürüm dosyaları paylaş bir jestin olur sonuçta çeyize saklıyacak değilsin.
Ama yok ben sadece ara verdim tekrar dönecem diyorsanda orası sana kalmış birşey
Aynen reis son surum var ise paylaşman seni hakli cikaracaktir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)