HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bırakta logo sahibi konuşsun elim el vermez kötü bişey yazmak ama anlıyorsundur
Site benim mi? - Benim.bırakta logo sahibi konuşsun elim el vermez kötü bişey yazmak ama anlıyorsundur
Oraya logoyu koyma hakkına sahip miyim? - Sahibim.
Warez tanıtım kullanabilir miyim? - Evet
Peki seni burada alakadar eden ne?
Zaten tasarımı düzenlemesini rica eden benim alacabeyi ilgilendiren bir konu yok. Asıl konu senın gibi gereksizleri daha ne kadar sık görücez
yaptığınız emek hırsızlığı kadar kendinden acizsisiniz serverin max 1 ay ömrü var yaptığınız sacmalıklar yüzünden insanı hayattan soğutuyorsunuz muhatabım değilsin ama görüpte alacayı savunmak ayrı bir sacmalıkSite benim mi? - Benim.
Oraya logoyu koyma hakkına sahip miyim? - Sahibim.
Warez tanıtım kullanabilir miyim? - Evet
Peki seni burada alakadar eden ne?
Bu ne komik bir durum yayaptığınız emek hırsızlığı kadar kendinden acizsisiniz serverin max 1 ay ömrü var yaptığınız sacmalıklar yüzünden insanı hayattan soğutuyorsunuz muhatabım değilsin ama görüpte alacayı savunmak ayrı bir sacmalık

Lisanssız tanıtıma laf ettiği yetmedi şimdide oyuna çamur atıyor dd
Bu arada benim sitemi oyunumu ağzına alıyorsan ve koydugum logoya çamur atıyorsan tek muhattabın benim. Bilmem bilir misin çoğu site birlikte çalıştığı firmaları referans olarak headere ekler değil mi? Örneğin pvp lerin tümünde satış ortaklığı oldugu için paywant bilgileri yazar. Benim logomu yapan alacabeyi tanıtımda ref. verme hakkına sahipmiyim? Nasılsa haksız bir şekilde insanları karaladığın için başlık değişecek sana bu kadar zaman ayırdığım yeterli heralde. Cehalet zor iş kolay gelsinyaptığınız emek hırsızlığı kadar kendinden acizsisiniz serverin max 1 ay ömrü var yaptığınız sacmalıklar yüzünden insanı hayattan soğutuyorsunuz muhatabım değilsin ama görüpte alacayı savunmak ayrı bir sacmalık
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)