noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

55lvMT2 index script Tasarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arvasdogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu arada benim sitemi oyunumu ağzına alıyorsan ve koydugum logoya çamur atıyorsan tek muhattabın benim. Bilmem bilir misin çoğu site birlikte çalıştığı firmaları referans olarak headere ekler değil mi? Örneğin pvp lerin tümünde satış ortaklığı oldugu için paywant bilgileri yazar. Benim logomu yapan alacabeyi tanıtımda ref. verme hakkına sahipmiyim? Nasılsa haksız bir şekilde insanları karaladığın için başlık değişecek sana bu kadar zaman ayırdığım yeterli heralde. Cehalet zor iş kolay gelsin
biraz önce index diyordun şimdide logo ne değişik insanlarsınız siz yaptığınız server kadar sacmalık konumu kirletme ben konumu acıp savunp gecerim seninle polemiğe girmek için acmadım konumu kaybol .

biraz önce index diyordun şimdide logo ne değişik insanlarsınız siz yaptığınız server kadar sacmalık konumu kirletme ben konumu acıp savunp gecerim seninle polemiğe girmek için acmadım konumu kaybol .
Sen neden anlamak istemiyorsun?
İndexi rica edip değiştiren benim zaten?
Konudaki site bana ait hala muhatabım değilsin diyorsun? Sacma salak konu acmıssın savunuyorum dıyosun cehalete bak Ayrıca ne hakkını savunuyorsun? Bi yönetici gelir umarım yoksa elimde kalırsın

Pamuk prenseste geldi sever sahibini kullanarak kendini temize çıkartmaya çalışıyor güya yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri