HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sen hala kendini ne kadar komik bir duruma düşürdüğünün farkında bile değilsin. 0 icraat 0 IQ.Hadi naş
[IMG='width:196px;']https://i.hizliresim.com/y6n5J9.jpg[/IMG]
tasarım sana ait değilse logoyu neden ekliyorsun yani bi nevi düzenleme yapmış oluyorsun adam senden sadece butonların backgroundlarıyla oynamını istemiş
Lisans sana aitse mesaj at ücretini vereyim değilse de özre gerek yok kirlilik yapma yeterlitasarım sana ait değilse logoyu neden ekliyorsun yani bi nevi düzenleme yapmış oluyorsun adam senden sadece butonların backgroundlarıyla oynamını istemiş
düzenlediğiniz 2 3 kod için referans vermekte ayrı bir sacmalık
Tanıtım zaten warez ve lisanssız. Tasarım da oynamasını rica eden benim yukarıda ss var. Kimseyi haksız yere karalayamazlarBu index'in herhangi bir koruması veya lisansı yok ise burada paylaşılmasında da herhangi bir sakınca yok. Konuyu raporladıysanız Development editörlerini bekleyin, tartışma ortamı yaratmanıza gerek yok.
Edit: Bu şekilde devam edilirse cezai işlem uygulanabilir.
demmeki eline gecen her tasarıma kendine ait olduğunu düşünüp ego kasmak için yapman yaptığınız bütün temalarıda gördüm indexleride gördüm hepsi rezalet bunun için tek söylemiyorum yan hesap acıp paylaşılan temalrı arvişlemek kadar acizlik değilTanıtım zaten warez ve lisanssız. Tasarım da oynamasını rica eden benim yukarıda ss var. Kimseyi haksız yere karalayamazlar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)