noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

55lvMT2 index script Tasarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arvasdogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sen hala kendini ne kadar komik bir duruma düşürdüğünün farkında bile değilsin. 0 icraat 0 IQ.Hadi naş
[IMG='width:196px;']https://i.hizliresim.com/y6n5J9.jpg[/IMG]

tasarım sana ait değilse logoyu neden ekliyorsun yani bi nevi düzenleme yapmış oluyorsun adam senden sadece butonların backgroundlarıyla oynamını istemiş

Bu index'in herhangi bir koruması veya lisansı yok ise burada paylaşılmasında da herhangi bir sakınca yok. Konuyu raporladıysanız Development editörlerini bekleyin, tartışma ortamı yaratmanıza gerek yok.

Edit: Bu şekilde devam edilirse cezai işlem uygulanabilir.
Tanıtım zaten warez ve lisanssız. Tasarım da oynamasını rica eden benim yukarıda ss var. Kimseyi haksız yere karalayamazlar

Tanıtım zaten warez ve lisanssız. Tasarım da oynamasını rica eden benim yukarıda ss var. Kimseyi haksız yere karalayamazlar
demmeki eline gecen her tasarıma kendine ait olduğunu düşünüp ego kasmak için yapman yaptığınız bütün temalarıda gördüm indexleride gördüm hepsi rezalet bunun için tek söylemiyorum yan hesap acıp paylaşılan temalrı arvişlemek kadar acizlik değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri