Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

55lvMT2 index script Tasarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arvasdogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Nn3RDX.png

Son düzenleme:
Biri tasarımcıyım der avel avel iş yapar:D
diğeri web tasarımcıyım der dandik iş yapar abi bi işi yapıyorsanız ya hakkını vererek yapın yada hiç yapmayın 2 kodu yanyana getiremeyen insanlar kendini web master sanıyor anlam veremiyorum png ve jpg resimleri değiştirerek oldu bittiye getiriyorlar :) klasör ismini değişmekten dahi aciz insanlar neyse yapcak birşey yok.

NOT: Gereksiz insanların gereksiz yorumlarını görmeyeceğim.

Biri tasarımcıyım der avel avel iş yapar:D
diğeri web tasarımcıyım der dandik iş yapar abi bi işi yapıyorsanız ya hakkını vererek yapın yada hiç yapmayın 2 kodu yanyana getiremeyen insanlar kendini web master sanıyor anlam veremiyorum png ve jpg resimleri değiştirerek oldu bittiye getiriyorlar :) klasör ismini değişmekten dahi aciz insanlar neyse yapcak birşey yok.

NOT: Gereksiz insanların gereksiz yorumlarını görmeyeceğim.
Biraz yavaş gel. Arkadaşa indexi ben atıp üzerinde oynamasını rica ettim.Kimse burada bir açıklama yapma zahmetine girmek zorunda değil, kendi kendinize insanların arkasından hikaye atıp tutmayın

Tartıştığınız şeyler siteye girip sağ tıklayıp kaynak görüntüle diyip kopyalayıp resimleri yan tıklayıp farklı kaydet yaparak çekip topladığınız birşey. Neden bu kadar kafa yoruyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri