dün akşamdan beri anca mı24 saat içerisinde konuya indirme link vt ekleyiniz
Sen şakamısın yönetimindeyim bir şey bilmeden konuşmazsan sevinirimkardeşim sen gereksiz yorum yapıyorsun ama. ben kendim kullandığım ve sorun yaşamadığım şeyemi bakacağım yoksa senin lafına mı ? o server senin bile değil bir kere.
arkadaşlar burda boş laflara bakmayın adam gelmiş 2 uyduruk resim atmış sorun çıkarıyor diyor buna bakmayın.
Birşey bilmeyen belli değil mi birader ? Boş coreyi freebsd den biliyorsun kendi kullandığım şeyi senden mi ögreneceğim boş yapma hadi kaybol konumdan dandik yalanlamaları başka yerde yap az yüz olur insanda be o kadar kovdum konumdanSen şakamısın yönetimindeyim bir şey bilmeden konuşmazsan sevinirim
Bak kardeşim gittin tekrar konuyu da buldum hatayla karşılaştığımızda bir çözüme kavuşamadık ve emin konu açtı gelen yorumlarda bizimle aynı düşüncedeydi bizde derlediğimiz makineyle oyunu aynı sürüme cektik ve daha sorun kalmadı sen hayatında hic oyun oynattınmo senin yaşında kadar sever yönettim öyle bilişim oyunlarıda değil ha dahada kayde almıyorum ne halin varsa gör https://forum.turkmmo.com/konu/3638740-game-core-yardim/Birşey bilmeyen belli değil mi birader ? Boş coreyi freebsd den biliyorsun kendi kullandığım şeyi senden mi ögreneceğim boş yapma hadi kaybol konumdan dandik yalanlamaları başka yerde yap az yüz olur insanda be o kadar kovdum konumdan
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)