ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Yabancı pvp'ler hak...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OLGUNKARAYEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2010 ÖNCESİ YABANCI PVP LER DE BİLİYORUM ASLINDA METİN 2 OLUŞUMU KURULDUKDAN 3 AY SONRASINA KADAR OLAN PVP LER VARDI VE GERÇEKDEN O DÖNEMLERDE PVP SERVERLERİN TÜRK SERVERLERİNE GÖRE HIZLI VE ÖNDEN GİDEN YAPIMLARI ÇOK AMA ÇOK EĞLENCELİYDİ :d
Ben daha çok TR ci olduğum icin benim pvp ile tanışmam daha sonraları oldu,hamacili sw'leri biliyorum ama hic oynamadim ve Avrupaya o zamanlar daha açılmamıstım

Ben daha çok TR ci olduğum icin benim pvp ile tanışmam daha sonraları oldu,hamacili sw'leri biliyorum ama hic oynamadim ve Avrupaya o zamanlar daha açılmamıstım
HAMACİLİ SERVERLER ZATEN BAŞLI BAŞINA BİR REZALETTİ 20 KİŞİ 30 KİŞİYLE OYUN OYNAMAYA ÇALIŞMAK FELAN O ZAMANLAR TABİ RC FELEN YOK MSN DEN BAĞLANTI YAPIP ARKADAŞLAR ARAMAK :d DEİŞİKK :d

HAMACİLİ SERVERLER ZATEN BAŞLI BAŞINA BİR REZALETTİ 20 KİŞİ 30 KİŞİYLE OYUN OYNAMAYA ÇALIŞMAK FELAN O ZAMANLAR TABİ RC FELEN YOK MSN DEN BAĞLANTI YAPIP ARKADAŞLAR ARAMAK :d DEİŞİKK :d
2010 yılindan itibaren pvp serverlerin mudavimi oldum. Ama nedense ulkemizde pvp server anlayışı bu olayı gerceklestirenler tarafından sanırım pek bilinmiyor ve bunu yapanlar (bir yada ikisi hariç) oyuncuyu yolunacak kaz gibi göruyorlar. Bir devamlılık bir kalıcilık yok sistem daha çok şimdilerde (sezon) olayına dönmüş durumda,baktığımızda standart oturmuş oyuncu kitlesi olanlar ise ufak değisikliklerle oyuncusunu tutma derdinde...

Zor bir sektör aslında dediğin gibi süreklilik yok aslında yapılacak en güzel şey güncel bir sürüm bulup bunun üzerinden uzun ömürlü olması için biraz olsun zorlaştırılarak ancak yeniliklere açık olarak bir server yapmak . ve güzel reklam platformlarında bunu yaymak ancak sürekli güncel tutmak ve oyuna yenilikler atıp takip etmek şart yoksa oyuncu kaybı çok kolay yaşanıyor...

ws türü serverler çok çabuk sıkıyor
emeklerde bir süre sonra bıkkınlık getiriyor

benim görüşüm en iiyisi orta seviyedeki farm serverler.
oyuncuya amaç lazım amaç verdikden sonra oyundan çıkma gereksinimi kalmıyor insanların zaten.

Zor bir sektör aslında dediğin gibi süreklilik yok aslında yapılacak en güzel şey güncel bir sürüm bulup bunun üzerinden uzun ömürlü olması için biraz olsun zorlaştırılarak ancak yeniliklere açık olarak bir server yapmak . ve güzel reklam platformlarında bunu yaymak ancak sürekli güncel tutmak ve oyuna yenilikler atıp takip etmek şart yoksa oyuncu kaybı çok kolay yaşanıyor...

ws türü serverler çok çabuk sıkıyor
emeklerde bir süre sonra bıkkınlık getiriyor

benim görüşüm en iiyisi orta seviyedeki farm serverler.
oyuncuya amaç lazım amaç verdikden sonra oyundan çıkma gereksinimi kalmıyor insanların zaten.
Yazdıklarinda haklısın orta emek farm serverler bence en guzeli bu konuda yabancı serverler icinde polonya serverleri bu işi gayet güzel biliyorlar. Samia ve yakın zamanda açılıp kapanan amsaya.eu'yu bu konuda örnek gösterebilirim. Görünum ve içerik olarak gayet güzeldi ama bizim oyuncumuzun (belirli bir kitle hariç) bu tür oyun kurgusuna alışık olmadıklarını düşünüyorum bunun çaresi de sanırım o türdeki oyun yapısını sunabilen serverlerin çoğalmasıdır diye düşünüyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri