noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 Yabancı pvp'ler hak...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OLGUNKARAYEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben geçen sene zamanlarında global m2 oynamıştım. Oyunun mekaniği tamamen görev yapmalara dayanarak oluşturulmuş. Bir nevi World of Warcraft tarzı oluşmuş diyebilirim. Gerçekten çok güzeldi, değişik haritalar ve npcler bulunuyordu. Senin dediğin sunucularda böyle ise başlayabilirim.
Oyun yapısı tamamen görevlere dayalı olan bir tek amsaya.eu vardı o da 1 haftada kapandı,yakin zamanda matadia.pl yeniden açılıyor onda da görevler mevcut ama tam bir bilgi sahibi değilim. Diğer serverler de aynı oyun kurgusu içinde cok aşırı bir farklılıkları yok ama bence yerli pvp oynamaktan çok iyidir diye düşünüyorum.

Yerli pvp oynamak taraftarı değilim,nedeni kuruluş amaçları tamamen paraya dayalı oyuncusuna yenilik olarak hiçbirsey vermiyor. İsmini vermiş olduğunuz serverde de gecmiste oynadım ve hicbir ekstrası yok.

Oyun yapısı tamamen görevlere dayalı olan bir tek amsaya.eu vardı o da 1 haftada kapandı,yakin zamanda matadia.pl yeniden açılıyor onda da görevler mevcut ama tam bir bilgi sahibi değilim. Diğer serverler de aynı oyun kurgusu içinde cok aşırı bir farklılıkları yok ama bence yerli pvp oynamaktan çok iyidir diye düşünüyorum.
Genelleme yapmayalım bence, şuan sayısı az da olsa, düzgün bir amaç için çalışan ve emek eden sunucularda mevcut.

Genelleme yapmayalım bence, şuan sayısı az da olsa, düzgün bir amaç için çalışan ve emek eden sunucularda mevcut.
Lutfen bana duzgün olduğunu iddia ettiğiniz pvp'lerden birkaç'ı nın isimlerini yazarmısınız ?

2010 ÖNCESİ YABANCI PVP LER DE BİLİYORUM ASLINDA METİN 2 OLUŞUMU KURULDUKDAN 3 AY SONRASINA KADAR OLAN PVP LER VARDI VE GERÇEKDEN O DÖNEMLERDE PVP SERVERLERİN TÜRK SERVERLERİNE GÖRE HIZLI VE ÖNDEN GİDEN YAPIMLARI ÇOK AMA ÇOK EĞLENCELİYDİ :d

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri