noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 Yabancı pvp'ler hak...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OLGUNKARAYEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

OLGUNKARAYEL

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
8
Çözüm
3
Online süresi
2h 7m
Reaksiyon Skoru
81
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 9 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
686
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sevgili arkadaşlar malum ülkemizde benim bildiğim 2010 yılından beri pvp serverler mevcut (Tarih konusunda yanlışım varsa düzeltin lütfen). Ama son bir yada iki yıldan beri hitap ettiği oyuncu kitlesini memnun etmekten ziyade daha çok parasal vurgun peşinde olan devamlılık yerine sezonluk şekilde hazırlanıp oyuncuyu kandırmaya yönelik birçok pvp server çıkmıstır. Ve eminim bunlardan sizlerde nasibinizi almışsınızdır. Bence Türk Metin2 oyuncuları bundan fazlasını hakediyor diye düşünüyorum,Oyuncu kalitemizi ve pvp kalitemizi yükseltmek adına yabancı pvp'lerde biraz takılıp oyun yönetimi,oyun kurgusu ve bunun yanında oyunun ticari ahlakını bir görmek lazım. Ben polonya serverlerinde oynadım daha çok ve sizlere de tavsiye ediyorum en azından bir yada iki ay oynayıp ortamı bir görün bence. Samia2,matadia.pl,Aeldra,Egoria.pl ve suanda aklıma gelmeyen birkac tane daha var. Gidin buralarda oynayın ufkunuz genislesin,birbirinin tekrarı olan yeniliksiz oyunlardan kurtarın kendinizi.

Sezonluk sunucuları oyuncular neden tercih ediyor ısrarla bende anlamıyorum. Önerdiğiniz sunucuların özellikleri neler ?

Sezonluk sunucuları oyuncular neden tercih ediyor ısrarla bende anlamıyorum. Önerdiğiniz sunucuların özellikleri neler ?
Onermiş olduğum sunucular polonya serverleri gorünüm olarak TR sunucularından biraz farklı,oyun yapıları görevleri silah ve itemleri farklı. Türkce dil desteklerinin olmayışı tek kotü tarafları fakat kısa zamanda çözebiliyorsunuz. Fakat Romanya sunucularında mysaru2 de TR dil desteği mevcut,yanılmiyorsam sayet kaldırmadılarsa samia2'de de TR dil desteği var. Bu sunucularda yani TR dil desteği olmayan sunucularda konustuğum polonyalı oyun yoneticilerin Türk oyuncuların hile ve küfür kullanimından sikayetçi olduklarını ögrendim. O yüzden TR dil seçeneği getirmediklerini de öğrenmiş bulunmaktayım.

Onermiş olduğum sunucular polonya serverleri gorünüm olarak TR sunucularından biraz farklı,oyun yapıları görevleri silah ve itemleri farklı. Türkce dil desteklerinin olmayışı tek kotü tarafları fakat kısa zamanda çözebiliyorsunuz. Fakat Romanya sunucularında mysaru2 de TR dil desteği mevcut,yanılmiyorsam sayet kaldırmadılarsa samia2'de de TR dil desteği var. Bu sunucularda yani TR dil desteği olmayan sunucularda konustuğum polonyalı oyun yoneticilerin Türk oyuncuların hile ve küfür kullanimından sikayetçi olduklarını ögrendim. O yüzden TR dil seçeneği getirmediklerini de öğrenmiş bulunmaktayım.
Ben geçen sene zamanlarında global m2 oynamıştım. Oyunun mekaniği tamamen görev yapmalara dayanarak oluşturulmuş. Bir nevi World of Warcraft tarzı oluşmuş diyebilirim. Gerçekten çok güzeldi, değişik haritalar ve npcler bulunuyordu. Senin dediğin sunucularda böyle ise başlayabilirim.

Onun yerine daha uzun ömürrlü sw ler oynayın elym2 gibi yani açılışından 1-2 yıl geçmiş pvpleri tercih edin uygun alana taşıdım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri