Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

src ufak bi sorun yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkan.a.05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

servere yardımcı karkder sistemi ekledim
ama client src ufak bi hata oldu
YKxQ6B.png

daha önce başka sw yüklemisdim hata sız olmuş du
onun src bakark yabdım aceba sorun mu var diye
ama benim ekldim le eski eklsim sw clienti aynı 1-1

Client>Userinterface içerisine atıp değiştirin. Sadece değişiklik olan dosyalar var içerisinde.
InstanceBase.cpp / .h
InstanceBaseEffect.cpp
Locale_inc.h
NetworkActorManager.cpp / .h
Packet.h
PythonNetworkStream.cpp / .h
PythonNetworkStreamPhaseGame.cpp
PythonNetworkStreamPhaseGameActor.cpp dosyaları var içerisinde. Onları değiştir kendi Clientinle
Sunda Build oluyor

Build edildiyse sorun yok. Python ve Game kısmını kendiniz yapın , eğer yine sorun çıkarsa buradayım!.
Fu5nJU.png

oldu ama bir sey soracam sen nasıl yabdın bunu ben ekledim olmadı
ben yeni yeni sistem eklemeye basldım daha cok sistem eklemek isdiyorum kısa bir özet geçersen sevinirim

bi de sorum var
gamesrc ekledik den sonra
aktif olacak galiba bu yardımıc karder sistemi
pack lara eklemisdim daha önce ben saten

bir de Python ve Game kısmı ne oluyor tam biligm yok biraz anlatısan iyi olur :)
bu arada iyi bayramlar clilen.src için teşeküderim. :)

Fu5nJU.png

oldu ama bir sey soracam sen nasıl yabdın bunu ben ekledim olmadı
ben yeni yeni sistem eklemeye basldım daha cok sistem eklemek isdiyorum kısa bir özet geçersen sevinirim

bi de sorum var
gamesrc ekledik den sonra
aktif olacak galiba bu yardımıc karder sistemi
pack lara eklemisdim daha önce ben saten

bir de Python ve Game kısmı ne oluyor tam biligm yok biraz anlatısan iyi olur :)
bu arada iyi bayramlar clilen.src için teşeküderim. :)
Python(Client) pack dosyalarındaki root,locale,uiscript vb gibi
Server burada quest,map filezilla dizinleri ile ilgili
Source (Game(Server)&Client) böyle farklı farklı isimler. Game ve Db yi build ettikten sonra azura files için winSCP veya filezilladan /usr/game/share kısmında azuradb ve azuragame olacaktır. Build ettiğiniz game ve db yi buraya onları sildikten sonra atın ve isimlerini azuradb ve azuragame yapın. Sağ tıklayıp özelliklerden 0644 kısmını 0777 yapıp reboot atın , pack kısmını yaptıysanız güncel temiz metin2 packiniza azurafiles packını attıktan sonra üzerine değiştirin. Oyuna girdiğinizde sorunsuz bir şekilde yaptıktan sonra aktif olacaktır sistem. Ufak tefek hatalar ve fixler forumda paylaşılır. Yardım Konusu açarsanız.

Python(Client) pack dosyalarındaki root,locale,uiscript vb gibi
Server burada quest,map filezilla dizinleri ile ilgili
Source (Game(Server)&Client) böyle farklı farklı isimler. Game ve Db yi build ettikten sonra azura files için winSCP veya filezilladan /usr/game/share kısmında azuradb ve azuragame olacaktır. Build ettiğiniz game ve db yi buraya onları sildikten sonra atın ve isimlerini azuradb ve azuragame yapın. Sağ tıklayıp özelliklerden 0644 kısmını 0777 yapıp reboot atın , pack kısmını yaptıysanız güncel temiz metin2 packiniza azurafiles packını attıktan sonra üzerine değiştirin. Oyuna girdiğinizde sorunsuz bir şekilde yaptıktan sonra aktif olacaktır sistem. Ufak tefek hatalar ve fixler forumda paylaşılır. Yardım Konusu açarsanız.
tam onları yabarım bi tek game src eklesem bitiyor
bana biraz bu clien src nasıl ekledinle ilgili bir şeyler anltırsan
daha cok sistem eklicem sıkıntı çekmeyim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri