Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Arkadaşlar bi yardım lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zahtimke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

zahtimke

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
21
Çözüm
2
Online süresi
2d 8h
Reaksiyon Skoru
46
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 6 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
105
MmoLira
835
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Serverimde bi syserr alıyorum sysler ile ilgili izlenimlerim şunlar:

1) Eğer kimse bir gün boyunca servere katılmazsa, sanırım db kendini uyku modu gibi bişiye alıyor çünkü birisi servere katılana kadar bu syseri basmıyor.

2) cont.txt içerisinde bi kod mevcut DB_SLEEP_MSEC = 999, bu kod sanırım db uyku mod saniyesi fakat bu bende default değer 10 'du 999 cevirdim yine bu hatayı basıyor.

3) Server tarihinide ayarladım ama hala aynı hata basıyor.

Syserr detayları: [FONT=&quot]SYSERR: Mar 13 11:06:03 :: ChildLoop: MySQL connection was reconnected. querying locale set

Nasıl çözebilirim bunu yardım edin lütfen.[/FONT]

mysql bağlatısı kopuyor evet bi sebepden ötürü hatayı yani syseri bastıran game srcde libsql klasöründe async.cpp dosyası var onun icinde mysql thread_id diyerek adam baglantı islem idsiin almıs eğer baglantı kopup bu msql_thread_id değiştiğinde bu hatayı basıor sorun suki o baglantı ne den kopuyor sorun o uyku modu buna bi etken cünkü mysql fazla uzun süre mysql baglantısı acık tutmaz islem yapılmadıgı zaman kendisini kapatıyor kapattıyı icinde mysql _thread id nin değişmesinden daha dogal bisi yok fakat bu uyku sorunumu yoksa sourcede bi yermi değişecek bi bilgim yok yani cok etken var bide sunucu firması ile calıssam bu isin derdine ben değil onlar düşer dogru olanıda bu :)
O değer 0'da işlevsiz ise 10 olarak kalmalı.
Sunucu firmanız ile iletişime geçmenizi öneririm. Uyku modu değil aksine MySQL bağlantısı kopuyor.

bu sorun mysql tablelerindeki desteklenmeyen karakterler ile alakalı.
sunucuya mysql kurulurken tüm dil destekleri ile birlikte kurulursa sorun ortadan kalkıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri