Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Heh şimdi anladım hedef seçmeden kükreme olmayacak okeySamam ejdehra kükremesi müsait alanda istedigi gibi rakip secmeden atabilir fakat artık tr degistirdi saman kükremesi için bir hedef seçmesi gerekli samandan bağımsız seçtiği hedefin üzerinde kükremesi patliyor
şuanda yazıyor olduğum sistem bitsin hallederim paylaşırım kullanırsınız no problemHem hedef sececek hemde zamanın bulunduğu yerde olmayacak kükreme hedefin bulunduğu yerde kükreme patlayacakHeh şimdi anladım hedef seçmeden kükreme olmayacak okeyşuanda yazıyor olduğum sistem bitsin hallederim paylaşırım kullanırsınız no problem
Hem hedef sececek hemde zamanın bulunduğu yerde olmayacak kükreme hedefin bulunduğu yerde kükreme patlayacak
zaman şaman saman zamzamazam gözlerim kanadı yazıyı okurken

x-y skill victim target dalgatör,,,, yapılmıcak bişey deilde okcudan sonra bide şaman sinir etmeye bşlar oyuncuları hiç grk yok buna

zaman şaman saman zamzamazam gözlerim kanadı yazıyı okurken
x-y skill victim target dalgatör,,,, yapılmıcak bişey deilde okcudan sonra bide şaman sinir etmeye bşlar oyuncuları hiç grk yok buna![]()
haha

senmi attın o kükremeyi uzaktan vay senin baba*ğğın gelmişini derler sonra gm vay efendim yokyere adam banlıyo dS:dsadfsfsF
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)