HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herneyse oyunla ilgili kaynak kodlarında çok bilgim yok oyüzden bilmiyordum hpesini tanımlamaların dediğin tanımlamalarında kaldırılmış haliyle güncellerim kısa zamanda konuyu 

Onun yerine defineleri silsek daha mantıklı değil mi?
Defineleri sildiğinizde sadece hata verecektir büyük ihtimal esik olacaktır sourcede bir çok gereksiz // kapatılmış kod bloğu rastladım çok işivar sourcenin
yani konuya değinmek gerekirse en temiz biçimde kaldırmak sağlıklı olacaktır. Yakın zamanda stabil sorunsuz altyapılı bir files sıfır paylaşacağım. Çalışmalar devam ediyor 2 versiyonlu 34K'dan 40K'ya çekilip hiçbir şey eklenmemiş bir files.Defineleri sildiğinizde sadece hata verecektir büyük ihtimal esik olacaktır sourcede bir çok gereksiz // kapatılmış kod bloğu rastladım çok işivar sourceninyani konuya değinmek gerekirse en temiz biçimde kaldırmak sağlıklı olacaktır. Yakın zamanda stabil sorunsuz altyapılı bir files sıfır paylaşacağım. Çalışmalar devam ediyor 2 versiyonlu 34K'dan 40K'ya çekilip hiçbir şey eklenmemiş bir files.
item.sql de DRAGON_SOUL_INVENTORY , BELT_INVENTORY'i birçok kişi atlıyor enumlara girmeyi unutmayın derim

Source kısmı tamamiyle güncellendi, tam anlamıyla her satır her .cppden ekli olan kısımları kaldırıdlı. eklemek isteyenler tam tersni yapabilirler, pythonda hazırlanıyor güncellenecektir.
Python kısmınıda config ile kapatma ekledim sebebi en sağlıklısı bu olacaktır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)