Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Işınlanma Tablosu C++/PY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

BaH6dab.png

Kendimi övmek gibi olmasın lakin bunu senin için atıyorum durda biz boş ilerle uğraşmıyoruz tarihe bak anlarsın. Evet benim tek yeteneğim forum için gelip sana sallamak :D evet zevk alıyorum bundan. Ben bu işi para için yapıyorum.

Djskjwjwjwkwmsjjwjwjwjshwhqu olm game of thrones ne alaka la laf atcak yermi bulamadin skypede yediremeyince kufur edisin geldi aklima xD burda meleksin ama. Ne garip veletsin bu arada ismim bir sorgu senin gibi bos insanlar icin ama.sende onu anlicak kapasite yok xd

Ufaklık hayal dünyan çok geniş senin herhalde aslan parçası bana reis bu gün packetten ne yazacaksın dedin bende senin aile bireylerini farklı şekilde yazacagımı söyledim packetle sen sadece sustun ayrıca sen kendini ne sanıyorsun bilgili felanmı 10 kuruşluk aklınla kafamı tutuyorsun bana ismin gibi sende boş değersin benimle aranın neden bozuk oldugunu millet bilmiyor tabi gelip fix istedin vermedim kaldın ortada öyle bi içerlenmiş gibisin krakeris be !

Son düzenleme:
xD İNSANLAR HİÇMİ BÜYÜMEZ GÖRMEYELİ mw

Ufaklık hayal dünyan çok geniş senin herhalde aslan parçası bana reis bu gün packetten ne yazacaksın dedin bende senin aile bireylerini farklı şekilde yazacagımı söyledim packetle sen sadece sustun ayrıca sen kendini ne sanıyorsun bilgili felanmı 10 kuruşluk aklınla kafamı tutuyorsun bana ismin gibi sende boş değersin benimle aranın neden bozuk oldugunu millet bilmiyor tabi gelip fix istedin vermedim kaldın ortada öyle bi içerlenmiş gibisin krakeris be !
Sjsjjwwjwkkwskjajwkwkq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri