- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 8 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 38
- MmoLira
- 113
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kendimi övmek gibi olmasın lakin bunu senin için atıyorum durda biz boş ilerle uğraşmıyoruz tarihe bak anlarsın. Evet benim tek yeteneğim forum için gelip sana sallamak
evet zevk alıyorum bundan. Ben bu işi para için yapıyorum.- Katılım
- 4 May 2018
- Konular
- 230
- Online süresi
- 10mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 1,310
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 4,005
- DevLira
- 63
Djskjwjwjwkwmsjjwjwjwjshwhqu olm game of thrones ne alaka la laf atcak yermi bulamadin skypede yediremeyince kufur edisin geldi aklima xD burda meleksin ama. Ne garip veletsin bu arada ismim bir sorgu senin gibi bos insanlar icin ama.sende onu anlicak kapasite yok xd
Ufaklık hayal dünyan çok geniş senin herhalde aslan parçası bana reis bu gün packetten ne yazacaksın dedin bende senin aile bireylerini farklı şekilde yazacagımı söyledim packetle sen sadece sustun ayrıca sen kendini ne sanıyorsun bilgili felanmı 10 kuruşluk aklınla kafamı tutuyorsun bana ismin gibi sende boş değersin benimle aranın neden bozuk oldugunu millet bilmiyor tabi gelip fix istedin vermedim kaldın ortada öyle bi içerlenmiş gibisin krakeris be !
Son düzenleme:
- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 280
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 124
- MmoLira
- 393
- DevLira
- 3
xD İNSANLAR HİÇMİ BÜYÜMEZ GÖRMEYELİ mw
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 8 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 38
- MmoLira
- 113
- DevLira
- 0
SjsjjwwjwkkwskjajwkwkqUfaklık hayal dünyan çok geniş senin herhalde aslan parçası bana reis bu gün packetten ne yazacaksın dedin bende senin aile bireylerini farklı şekilde yazacagımı söyledim packetle sen sadece sustun ayrıca sen kendini ne sanıyorsun bilgili felanmı 10 kuruşluk aklınla kafamı tutuyorsun bana ismin gibi sende boş değersin benimle aranın neden bozuk oldugunu millet bilmiyor tabi gelip fix istedin vermedim kaldın ortada öyle bi içerlenmiş gibisin krakeris be !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)