Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Işınlanma Tablosu C++/PY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kullanılabilir mi acaba cmd ile oyunu yormaz mı ?
Allahım allahım zeka küpü ya cmd ile oyun Yormazmı Diyor Şuan senin yerine utandım

Allahım allahım zeka küpü ya cmd ile oyun Yormazmı Diyor Şuan senin yerine utandım
Bay bilge ışınlanma yüzüğü aktif kullanılan bir item sürekli cmdye paket göndererek oyunu darlar doğrusunu anlat da görelim

Bay bilge ışınlanma yüzüğü aktif kullanılan bir item sürekli cmdye paket göndererek oyunu darlar doğrusunu anlat da görelim
Yalnız bay bilgisiz sistemle senin dediğinin alakası yok içeriği bilmiyorsun daha pythondaki butona cmd paketini girmiş onlarıda ayırmış sen gidip doyuma basıyorsun pakette girili kordinatına warplıyor seni içeriğe bakmıyorsunuz ışınlanma yüzüğü diyorsun aferin !!

Yalnız bay bilgisiz sistemle senin dediğinin alakası yok içeriği bilmiyorsun daha pythondaki butona cmd paketini girmiş onlarıda ayırmış sen gidip doyuma basıyorsun pakette girili kordinatına warplıyor seni içeriğe bakmıyorsunuz ışınlanma yüzüğü diyorsun aferin !!
Işınlanma yüzüğünden kastım ışınlanma tahtası ek olarak Pythona bağlı olan cmd paketleri nereye paket yolluyor cmdye yolladıkları ne paket yani sonuş olarak paket gidiyor yazılan koda bak xxxxxx 5 pyde server taradında cmd gidiyor ordaki cmd kodunda hangisi 5 ise o mapa yolluyor fakat değişen bir şey yok bu işlem cmd paketi ile oluyor

İnsanları laf atmayı bırak basit sistemlere paket yazmaya devammı 'coder'?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri