HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
çocuklar topunuzu keserim ayıp ama 

Dogru o ilk zamanlarimdi ve dark of wars acmistim 0 bilgi ile 16bin eksiye dusmustum ve kimsenin hakki kalmasin diye kapattim oyunu hatalar yuzunden. Sonra kendimi yazilima verdim suan kendime gore cok iyi bir seviyedeyim yani senin gibj warez filesin sistemini ekleyip guncel atan biri olmadim. Bu arada skypedeki yazismlaarin ssi var bende benden uzun bir sure sonra balik yapboz icin yazmstn bende sana zamaninfa yardim etseydin ederdim ederdim yazdim ? Biz sozumuzun eriyiz bosa atip tutmayiz.Ama Yazacagım şey konusunda çok ciddiyim yakın zamanda sana detaylı bilgilendirme yapıcam![]()
Detayli bilgilendirme dedigin beceri okuma sisteminin sadece kendi becseri kitabi okuma fiximiydi detayli anlaticagin xD sjsjsjssjs
Yalnız Ben Onu Kastedmedim Sana Söz Verdiğim Şu Aile Bireylerin Hakkında Olan Packeti Yazacagımı SöyleyimDetayli bilgilendirme dedigin beceri okuma sisteminin sadece kendi becseri kitabi okuma fiximiydi detayli anlaticagin xD sjsjsjssjs

Bisey yazmicam baska hayatinda basarilarYalnız Ben Onu Kastedmedim Sana Söz Verdiğim Şu Aile Bireylerin Hakkında Olan Packeti Yazacagımı Söyleyim![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)