B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wallhack for server-side protections | Sunucu taraflı korumalar için wallhack | Svside Wallhack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Screenshot_20.png

Şu resimide şuraya iliştireyim HolyOnlineın efsun botuyla ilgili denemeler yaptığı sırada sistemimize düşen kayıtlar, kendisi tarih ve saatlerini hatta ip adresini karşılaştırabilir.

Burada sistemin aşılamayacağını veya gövde gösterisi yaptığımı düşünmeyin bu yazılımı 6 aydır geliştiriyorum ve bulduğum bir çok hilenin çalışma mantığına göre veritabanını inşa ediyorum bunuda tamamen kamu hizmeti olarak yapmayı hedefliyorum ve yakın bir zamanda herkesin serverinda kullanabilmesi için yayınlayacağım yaptığınız işe saygım sonsuz ancak size karşı önlemler alındığında bunu küçümsemeyin yazılım dünyası tahmin ettiğiniz ve yapabildiklerinizden daha fazlasını sizlere sunuyor.

Yukarıda bahsettiğin sentinel'in reverse edilmesi, gelen ve giden paketlerin incelenmesi buna göre bir emulator yapılması çok uzun sürmez. İstediğin kadar paket şifrelemesi bunun önüne geçer diye düşün. Ama geçmez.

Yukarıda bahsettiğin sentinel'in reverse edilmesi, gelen ve giden paketlerin incelenmesi buna göre bir emulator yapılması çok uzun sürmez. İstediğin kadar paket şifrelemesi bunun önüne geçer diye düşün. Ama geçmez.

İletişim istemciden sunucuya, sunucudan istemciye düzenli ifadelerden oluşuyormuş gibi görünen ancak öyle olmayan ve sadece iletişim sırasında dinamik şifrelenen bir algoritma üzerinden gerçekleştiriliyor bir önceki mesajımda söylediğim gibi kırılamayacak bir yazılım, aşılamayacak duvar içerisinde bulunduğumuz dünyada malesef mümkün değil her kullanıcı sizin bizim gibi ultra yazılım bilgilesine sahip değil bu nedenle oyunda hile olabilir buna karşı önlem alıp kullanıcıları uzaklaştırarak hileyi en aza indirgemek bu sistemin amacı yoksa kimse %100 hile koruması diye bir şey vaat etmiyor böyle diyenede inanılmaması gerekiyor.

İletişim istemciden sunucuya, sunucudan istemciye düzenli ifadelerden oluşuyormuş gibi görünen ancak öyle olmayan ve sadece iletişim sırasında dinamik şifrelenen bir algoritma üzerinden gerçekleştiriliyor bir önceki mesajımda söylediğim gibi kırılamayacak bir yazılım, aşılamayacak duvar içerisinde bulunduğumuz dünyada malesef mümkün değil her kullanıcı sizin bizim gibi ultra yazılım bilgilesine sahip değil bu nedenle oyunda hile olabilir buna karşı önlem alıp kullanıcıları uzaklaştırarak hileyi en aza indirgemek bu sistemin amacı yoksa kimse %100 hile koruması diye bir şey vaat etmiyor böyle diyenede inanılmaması gerekiyor.
Nie ely2'de hile yapınca forumdan ban yiyiyoruz ??

senin ve diğer bilgili yazılımcıların yorumlarını okuyunca mest oluyorum keşke bu yorumlar hiç bitmese hep okusam diyorum acayip keyifli oluyor vay anasını neler yapıyorlar diyorum her okuduğumda :D

Nie ely2'de hile yapınca forumdan ban yiyiyoruz ??
Bu 2009 yılından beri hatta Mmomt2 zamanından bu yana forumda uygulanan bir kural yeni bir şey değil yaptığınız hileleri zaten gerek youtube gerek kendi gruplarınızda paylaşıyorsunuz ama forum da böyle bir kural uygulanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri