kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wallhack for server-side protections | Sunucu taraflı korumalar için wallhack | Svside Wallhack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu 2009 yılından beri hatta Mmomt2 zamanından bu yana forumda uygulanan bir kural yeni bir şey değil yaptığınız hileleri zaten gerek youtube gerek kendi gruplarınızda paylaşıyorsunuz ama forum da böyle bir kural uygulanıyor
Konu alanı "Metin2 Hileleri" ve sen kendi serverinde hile yapan kullanıcı forumdan banlıyorsun ? anladım hocam.

Konu alanı "Metin2 Hileleri" ve sen kendi serverinde hile yapan kullanıcı forumdan banlıyorsun ? anladım hocam.

Her işletmenin veya kuruluşun iş ortaklığında karşılıklı bu tarz şartların ve anlaşmaların olması gayet normal bir şey bir gün bir işe kalkışıp kendi haklarınızı korumak için anlaşma şartları hazırlarsanız ne demek istediğimi daha net anlayabilirsiniz onun dışında elym2 için hile paylaşabileceğin yüzlerce platform varken burda böyle bir şeyi içerlemek pek mantıklı gelmiyor bana

Bu güne kadar elym2 ile alakalı olan hile paylaşımları kilitlendi.

Video eklendi. İsteyenler daha kapsamlı video çekip öm'den atabilir, konuya eklenecek.

Başarılarınızın Devamını Dilerim.. Saygılar @Lindeth

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri